Search
Close this search box.
laura lynch

Νεκρή σε τροχαίο η μούσα της κάντρι μουσικής Laura Lynch

Η Laura Lynch, ιδρυτικό μέλος του δημοφιλούς country συγκροτήματος The Chicks, έχασε τραγικά τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Δυτικό Τέξας.

Σελίν Ντιόν: Έχει χάσει τον έλεγχο στους μύες της λόγω του συνδρόμου που την ταλαιπωρεί

Τα σημερινά μέλη του γκρουπ—Emily Strayer, Martie Maguire και Natalie Maines—ανακοίνωσαν επίσημα τον θάνατο της Lynch σε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο, όπου εξέφρασαν σοκ και θλίψη, θυμίζοντας τις ιδιαίτερες στιγμές που περάσανε μαζί στη μουσική, το γέλιο και τα ταξίδια. Θυμήθηκαν τη Lynch ως μια ζωντανή παρουσία, σημειώνοντας την μεταδοτική ενέργεια και το χιούμορ της που έπαιξε ζωτικό ρόλο στις πρώτες μέρες του συγκροτήματος.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένας οδηγός φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο 62 των ΗΠΑ προσπάθησε να προσπεράσει άλλο όχημα σε αδιαίρετο τμήμα του δρόμου. Η σύγκρουση με το όχημα της Λιντς έγινε μετωπικά, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο. Ο άλλος οδηγός, το όχημα του οποίου έπιασε φωτιά, φέρεται να τραυματίστηκε μη ελαφρώς και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ελ Πάσο.

Η Laura Lynch, μια από τις συνιδρυτές των Chicks το 1989, έπαιζε μπάσο και έδωσε τα βασικά φωνητικά στα πρώτα τρία άλμπουμ του συγκροτήματος πριν φύγει. Την διαδέχθηκε η νυν τραγουδίστρια, Natalie Maines. Οι Chicks κέρδισαν τη φήμη τους με το άλμπουμ τους του 1998, “Wide Open Spaces”, κερδίζοντας το βραβείο Grammy για το καλύτερο Country άλμπουμ την επόμενη χρονιά.

Αφού άφησε το γκρουπ, η Lynch μετακόμισε στο Mineral Wells του Τέξας, για να μεγαλώσει την κόρη της Asia, όπως αποκαλύφθηκε σε μια συνέντευξη το 2003 στην Plainview Herald of Texas.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Φρανκ Σινάτρα: 12 ιστορίες του κακού παιδιού με την εκπληκτική φωνή

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr