Search
Close this search box.
Μάθιου Πέρι αστέρι Χόλιγουντ

Μάθιου Πέρι: Τα Φιλαράκια θα “έχουν” πλέον και άλλο δικό τους αστέρι του Χόλιγουντ

Ο Μάθιου Πέρι ετοιμάζεται να πάρει την δική του θέση δίπλα στα υπόλοιπα αστέρια του Χόλιγουντ, με τα Φιλαράκια να έχουν την τιμητική τους στη Λεωφόρο της Δόξας.

Ανοιχτό στην ιδέα να δώσει στον Μάθιου Πέρι ένα αστέρι στην ίδια πλευρά με τις συμπρωταγωνίστριές του στα Φιλαράκια, Κόρτνεί Κοξ και Τζένιφερ Άνιστον μοιάζει το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, το οποίο εποπτεύει τη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η τελική απόφαση θα ληφθεί από την οικογένεια του ηθοποιού.

Το ΤΖΜ μετέφερε ότι ο Μάθιου Πέρι «είχε αρχικά επιλεγεί για ένα αστέρι το 2013, αλλά η τελετή δεν προγραμματίστηκε ποτέ και το βραβείο έληξε το 2018».  Σύμφωνα με τους αρμόδιους η ανανέωση του βραβείου είναι δυνατή και πιστεύουν ότι θα εγκριθεί εύκολα, παρά το ότι κανείς από την οικογένεια του Μάθιου Πέρι δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα για την τελετή απονομής του αστεριού.

Μάθιου Πέρι: Ήθελε η ζωή του να γίνει ταινία – Ποιος θα πρωταγωνιστούσε;

Σε περίπτωση όμως που η οικογένεια του Πέρι δεχθεί να προχωρήσει, θα πρέπει να λάβει το αστέρι εκ μέρους του και να οργανώσει την τελετή, η οποία θα περιλαμβάνει μια λίστα καλεσμένων 60 έως 90 ατόμων, αλλά και ένα ποσό χορηγίας ύψους 75.000 δολαρίων, το οποίο μπορεί να καλυφθεί από ένα στούντιο, ένα μέλος της οικογένειας ή φίλους.

Περίπου 200 υποψηφιότητες υποβάλλονται κάθε χρόνο στην επιτροπή επιλογής για τοWalk of Fame του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ. Οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των θαυμαστών, μπορεί να προτείνει έναν επαγγελματία της ψυχαγωγίας, εφόσον συμφωνεί ο υποψήφιος ή ο εκπρόσωπός του. Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον πενταετή εμπειρία στην κατηγορία του και ιστορικό φιλανθρωπικών συνεισφορών. Ενώ αυτοί που δεν είναι πλέον στην ζωή, θα πρέπει να έχουν πεθάνει εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια. Κατά την ετήσια συνεδρίασή της τον Ιούνιο, η επιτροπή επιλέγει περίπου 20-24 διασημότητες, μεταξύ των οποίων και μία μετά θάνατον.

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr