Search
Close this search box.
Μαθιου Περι φιλαρακια

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» δημοσίευσαν την επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του αγαπημένου μας Τσάντλερ

Μόλις σαράντα οκτώ ώρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, οι συμπρωταγωνιστές του από την εμβληματική σειρά “Τα φιλαράκια” μοιράστηκαν επιτέλους τις σκέψεις τους.

Σε μια συλλογική δήλωση, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc και ο David Schwimmer βγήκαν μπροστά για να εκφράσουν τη θλίψη τους για την απώλεια του αγαπημένου τους φίλου και πρώην συμπρωταγωνιστή τους από τα “Φιλαράκια”. Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.

Trivia: 26 πράγματα που δεν ξέρατε για τα Φιλαράκια

 

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια», ανέφερε η δήλωσή τους τη Δευτέρα, την οποία μετέδωσε αποκλειστικά το περιοδικό People.

«Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ανεξιχνίαστη απώλεια» γράφει η ανακοίνωση.

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε», συνεχίζει η δήλωση.

«Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Μάθιου, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr