Search
Close this search box.
Μάθιου Πέρι πέθανε

Μάθιου Πέρι: Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Τσάντλερ Μπινγκ από τα «Φιλαράκια»

Ο Μάθιου Πέρι, διάσημος για το ρόλο του στα “Φιλαράκια”, βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι της κατοικίας του στο Λος Άντζελες το Σάββατο, όπως αποκάλυψαν ανώνυμοι γνώστες των διωκτικών αρχών στους LA Times.

Περίπου στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα) εκείνης της ημέρας, οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι και διαπίστωσαν ότι δεν ανταποκρινόταν, αν και δεν αποκάλυψαν την αιτία θανάτου, επικαλούμενες έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το TMZ, από την άλλη, υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός ηθοποιός ενδέχεται να υπέκυψε σε πνιγμό λόγω καρδιακής ανακοπής. Οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ότι δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικά στην κατοικία του. Ο Πέρι πάλευε με τον εθισμό στα παυσίπονα και το αλκοόλ για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει πολλές φορές από κέντρα αποτοξίνωσης.

Ο Πέρι είχε αποκτήσει εξάρτηση στα οπιοειδή μετά από ένα ατύχημα το 1997, ενώ έφτασε τα επόμενα χρόνια μέχρι και τα 66 κιλά (1,83 ύψος) λόγω παγκρεατίτιδας. Μέχρι το Φεβρουάριο του 2001 ήταν εξαρτημένος από μεθαδόνη, αμφεταμίνες και αλκοόλ. Το 2018 πέρασε 5 μήνες στο νοσοκομείο με ρήξη στομάχου, ενώ παραλίγο να πεθάνει από κατάχρηση οπιοειδών. Πέρασε δύο βδομάδες σε κώμα και χρησιμοποίησε σάκο κολοστομιας για 9 μήνες.

Trivia: 26 πράγματα που δεν ξέρατε για τα Φιλαράκια

 

Ο Μάθιου Πέρι, γνωστός για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην εξαιρετικά δημοφιλή κωμική σειρά του NBC “Τα Φιλαράκια”, η οποία προβλήθηκε για μια δεκαετία από το 1994 έως το 2004, κέρδισε μια υποψηφιότητα για Primetime Emmy το 2002 για την εξαιρετική του ερμηνεία στην αγαπημένη σειρά. Εκτός από τα “Φιλαράκια”, έκανε εμφανίσεις και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως το “Studio 60 on the Sunset Strip”, το “Go On” και το “The Odd Couple”. Ο Μάθιου Πέρι ανέλαβε επίσης τους ρόλους του συνδημιουργού, του εκτελεστικού παραγωγού και του πρωταγωνιστή στην κωμική σειρά του ABC “Mr. Sunshine”, η οποία έτρεξε από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2011.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι», ανέφερε σε μια δήλωση η Warner Bros. Television Group, η παραγωγή του «Friends». «Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr