Search
Close this search box.
Μάθιου Πέρι ταινία

Μάθιου Πέρι: Ήθελε η ζωή του να γίνει ταινία – Ποιος θα πρωταγωνιστούσε;

Ο Μάθιου Πέρι σχεδίαζε να ζητήσει από τον Ζακ Έφρον να τον υποδυθεί σε μια βιογραφική ταινία πριν από το θάνατό του.

Μία φίλη του εκλιπόντος ηθοποιού δήλωσε ότι ήταν “τόσο αισιόδοξος” για “όλα όσα ήθελε να κάνει”, και σύμφωνα με την ίδια ο Μάθιου Πέρι σχεδίαζε να ζητήσει από τον Ζακ Έφρον να τον υποδυθεί σε μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του. Η Αθένα Κρόσμπι, η οποία είχε φωτογραφηθεί να γευματίζει με τον Πέρι μία ημέρα πριν από τον θάνατό του, μοιράστηκε τα σχέδια του σταρ για το μέλλον σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight.

Μάθιου Πέρι: Ιδρύθηκε το ίδρυμά του – Ποιους αφορά;

“Μου έλεγε ότι ήθελε να γυρίσει μια ταινία για τη ζωή του”, είπε η Κρόσμπι. “Είχε συνεργαστεί με τον Ζακ Έφρον στο παρελθόν σε μια ταινία και είπε ότι ήθελε αυτός να τον υποδυθεί ως μια νεότερη εκδοχή του εαυτού του και ότι θα του ζητούσε σύντομα να το κάνει. Ανυπομονούσε να μοιραστεί περισσότερα για την ιστορία του και την ανάρρωσή του από τον εθισμό, και πραγματικά να υπερασπιστεί αυτόν τον σκοπό για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους, οπότε ήταν τόσο αισιόδοξος και χαρούμενος για όλα όσα ήθελε να κάνει”.

Ο Πέρι και ο Έφρον είχαν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν μαζί στην κωμική ταινία “17 Again” του 2009, όπου υποδύθηκαν την παλαιότερη και τη νεότερη εκδοχή του ίδιου χαρακτήρα αντίστοιχα.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr