Search
Close this search box.
ίδρυμα Μάθιου Πέρι

Μάθιου Πέρι: Ιδρύθηκε το ίδρυμά του – Ποιους αφορά;

Οι οικείοι του Μάθιου Πέρι τιμούν την κληρονομιά του με τη δημιουργία ενός ιδρύματος αφιερωμένο στη βοήθεια άλλων που παλεύουν με τον εθισμό.

Οι φίλοι και η οικογένεια του Μάθιου Πέρι φρόντισαν ώστε η κληρονομιά του να συνεχίσει να ζει. Λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του σταρ στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών, οι αγαπημένοι του ανακοίνωσαν τη δημιουργία του ιδρύματος “Μάθιου Πέρι”, το οποίο είναι αφιερωμένο στη βοήθεια άλλων που παλεύουν με τον εθισμό.

Το Ίδρυμα “Μάθιου Πέρι” είναι η υλοποίηση της διαρκούς δέσμευσης του Μάθιου να βοηθήσει άλλους που παλεύουν με την ασθένεια του εθισμού“, ανέφερε ο οργανισμός σε δήλωσή του στο Entertainment Tonight στις 3 Νοεμβρίου. “Θα τιμά την κληρονομιά του και θα καθοδηγείται από τα δικά του λόγια και εμπειρίες και θα καθοδηγείται από το πάθος του να κάνει τη διαφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές“.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Πέρι ήταν ειλικρινής σχετικά με τους αγώνες του με τον εθισμό, με τον ίδιο να περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι του στα απομνημονεύματά του “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” του 2022. Και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις εμπειρίες του για να βοηθήσει άλλους που περνούν τις δικές τους δυσκολίες με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Τα «σκοτεινά» ποιήματα του Παλαμά: «Παράτησε το φόρεμα, και με τη γύμνια ντύσου»

Όταν πεθάνω, δεν θέλω “Τα Φιλαράκια” να είναι το πρώτο πράγμα που θα αναφερθεί. θέλω να είναι η βοήθεια προς τους άλλους“, ανέφερε ο Μάθιου στην ιστοσελίδα του. “Και θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου αποδεικνύοντας αυτό. Ο εθισμός είναι πολύ ισχυρός για να τον νικήσει κανείς μόνος του. Αλλά όλοι μαζί, μέρα με τη μέρα, μπορούμε να τον νικήσουμε“.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr