Search
Close this search box.
νέες ταινίες εβδομάδας 01/02/24 σινεμά

Οι νέες ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες του σινεμά αυτή την εβδομάδα από 01/02/24 – (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Αφηγήσεις, πρόσωπα, συναντήσεις, ρίσκα και φαντασία συναντώνται στην οθόνη για να μας ταξιδέψουν ξανά αυτόν τον Φεβρουάριο.

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας εισέρχονται δυναμικά στο κινηματογραφικό σκηνικό αφήνουν στην κρίση μας την σκηνοθεσία. Θα διανύσουμε μια ανατρεπτική επίσκεψη στα backstage που θα απαντήσει σε ερωτήματα ζωής αλλά και επιστήμης.

Όσκαρ 2024: 11 υποψηφιότητες για το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου

Argylle (Αργκαΐλ), μια αναμέτρηση με την πραγματικότητα.

Η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ , γνωστή για τον ρόλο της στο Jurassic World, υποδύεται την Έλι Κόνγουεϊ στη νέα ταινία “Argylle”. Η Έλι είναι συγγραφέας μιας σειράς κατασκοπικών μυθιστορημάτων και η φιλοξενία της βραδιάς είναι συνώνυμη με την ασφάλεια της, το σπίτι της, τον υπολογιστή της και τον γάμο της, Άλφι. Στις δημιουργίες των βιβλίων της, ο πρωταγωνιστής είναι ο μυστικός πράκτορας Αργκαΐλ ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων.

Μια ταινία αποκάλυψη, καθώς θα δούμε την Dua Lipa όπως δεν την έχουμε ξαναδεί να ερμηνεύει στο κινηματογραφικό φακό. Η φανταστική πλοκή της Έλι γίνεται η πραγματικότητα της, καθώς μια πραγματική μυστική οργάνωση αναδύεται με τον ίδιο τρόπο που η ίδια είχε φανταστεί. Έτσι, η Έλι πρέπει να αφήσει για πάντα πίσω της την ηρεμία του σπιτιού της. Ο κατάσκοπος Άιντεν και αλλεργικός στις γάτες αλλά και η Έλι, μεταφέρει τον Άλφι στην τσαντά της, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δύναμη του χρόνου και τους δολοφόνους, καθώς οι γραμμές μεταξύ του φανταστικού κόσμου της Έλι και του πραγματικού αρχίζουν να θαμπώνουν αισθητά και να αποκτούν απόσταση. .

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Matthew Vaughn
Σενάριο: Jason Fuchs
Ηθοποιοί: Jing Lusi, Rob Delaney, John Cena, Catherine O’Hara, Bryan Cranston, Ariana DeBose, Sofia Boutella, Henry Cavill, Dua Lipa, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Bryce
Darkεια: 139 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024
Είδος ταινίας: Περιπέτεια, Δράση
Χώρα και χρονολογία: Αγγλία & ΗΠΑ, 2024

Δείτε το επίσημο τρέιλερ παρακάτω:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

The Boy and the Heron (Το αγόρι και ο Ερωδιός), μια βιογραφική αφήγηση που μιλάει για το νόημα της ζωής.

Ο Μάχιτο, ο νεαρός πρωταγωνιστής βασανίζεται από την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας. Αποφασισμένος να κάνει για κόσμο του έναν όπου ζωντανοί και νεκροί μπορούν και συνυπάρχουν, ξεκινά ένα ατέλειωτο ταξίδι προς έναν παράξενο και άγνωστο πλανήτη. Σε αυτήν την ανεξήγητη πορεία ο θάνατος είναι μια μεταβατική κατάσταση όπου η ζωή ξεκινά από την αρχή.

Στον δρόμο του, ο Μάχιτο συναντά ένα πλάσμα που είναι μισός ερωδιός και μισός άνθρωπος, ένα ον που ισορροπεί μεταξύ ψεύδους και αλήθειας. Αυτό το πλάσμα γίνεται ο καθοδηγητής του σε αυτό το παράξενο ταξίδι. Στον νέο κόσμο, ο Μάχιτο καταφέρνει να βρει πραγματικούς φίλους, να ξανασυναντήσει τη μητέρα του και να αντιμετωπίσει τον δημιουργό αυτού του ιδιαίτερου κόσμου.

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Hayao Miyazaki
Σενάριο: Hayao Miyazaki
Ηθοποιοί: Τις φωνές του δανείζουν οι: Masaki Suda, Soma Santoki
Διάρκεια: 124 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024
Είδος ταινίας: Άνιμε
Χώρα και χρονολογία παραγωγής: Ιαπωνία, 202

Δείτε το επίσημο τρέιλερ παρακάτω:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Κατηγορούμενος (Ύποπτος),

Σε έναν κόσμο όπου η εκδίκαση είναι πανταχού παρούσα και οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές, ένας νεαρός άνδρας βρίσκεται παγιδευμένος. Αδίκως επιλέγεται ως το επόμενο θύμα μιας κοινωνίας που καταφέρνει να διαστρέψει την πραγματικότητα μέσω ενός διαδικτυακού κυνηγιού μαγισσών. Ο νεαρός αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους φόβους του, καθώς αυτό το ψυχολογικό θρίλερ, το βιώνει ολοκληρωτικά ο πρωταγωνιστής,

Το «Star Trek» και το σπήλαιο του Πλάτωνα: Νέα ταινία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στη μεγάλη οθόνη

Με τις ψεύτικες κατηγορίες που εξαπλώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εικοσάχρονος Χάρι ταξιδεύει από την πόλη πίσω ξανά στο πατρικό του στην επαρχία. Ωστόσο, όταν φτάνει, ανακαλύπτει ότι ο σταθμός που τον φέρνει έχει πληγεί από τρομοκρατική επίθεση και ο δράστης στις κάμερές του μοιάζει αρκετά. Εσφαλμένα θεωρείται ύποπτος για βομβιστική επίθεση σε τρένο στο Λονδίνο. Ανώνυμοι, αποκαλούμενοι επίσης ως ήρωες – εκδικητές, ξεκινούν στενή παρακολούθηση του σπιτιού του. Ο Χάρι πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του σε ένα ανθρωποκυνηγητό στο διαδίκτυο και να υπερασπιστεί τον εαυτό του από αυτούς που τον καταδιώκουν άδικα, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο.

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Philip Barantini
Σενάριο: Barnaby Boulton & James Cummings
Ηθοποιοί: Chaneil Kular, Lauryn Ajufo, Nitin Ganatra, Nila Aalia
Διάρκεια: 88 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Χώρα και χρονολογία2: Αγγλία,20

Δείτε το επίσημο τρέιλερ παρακάτω:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Ας δούμε σε ποια νέα ταινία θα δώσουμε το Όσκαρ αυτή την εβδομάδα…;

Διαβάστε ακόμη για τις ταινίες:

Harvard: Οι ταινίες που συστήνουν τη διεύρυνση του κινηματογραφικού σας ορίζοντα

Όσκαρ 2024 – Προβλέψεις: Ποιος θα κερδίσει την καλύτερη ταινία και τις υπόλοιπες κατηγορίες;

«20 Ημέρες στη Μαριούπολη»: Ο υποψήφιος για Όσκαρ ντοκιμαντέρ για την κατάρρευση της ουκρανικής πόλης (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Μέγας Αλέξανδρος – Netflix: Η Ελληνίδα αρχαιολόγος που ενέπνευσε το νέο ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας

Όλιβερ Στοούν: Τα σκληρά λόγια του σκηνοθέτη για τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Κείμενο: Δήμητρα Κουτροπούλου (Lavart)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr