Search
Close this search box.
Stone Gosling

Όλιβερ Στοόυν: Τα σκληρά λόγια του σκηνοθέτη για τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Σκληρά λόγια από τον Όλιβερ Στόουν για τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αλλά και για τις ταινίες του Τζον Γουίκ.

Το «Star Trek» και το σπήλαιο του Πλάτωνα: Νέα ταινία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στη μεγάλη οθόνη

Ο Όλιβερ Στόουν δήλωσε ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ σπαταλάει το χρόνο του συμμετέχοντας σε έργα όπως το «Barbie». Ο Γκόσλινγκ, που υποδύθηκε τον ρόλο του Κεν στην επιτυχημένη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ, δέχτηκε κριτική από τον Στόουν, γνωστό για τη σκηνοθεσία ταινιών όπως το “Platoon” και το “JFK”. Ο Στόουν απέρριψε μια ανάλαφρη πρόταση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mattel για τη σκηνοθεσία ενός σίκουελ της Μπάρμπι.

Ο Στόουν υποστήριξε ότι ο Γκόσλινγκ θα πρέπει να επικεντρωθεί σε πιο σοβαρά κινηματογραφικά έργα αντί να συνεισφέρει στη «βρεφική παιδεία του Χόλιγουντ».

«Ο Ράιαν Γκόσλινγκ χάνει το χρόνο του αν κάνει αυτές τις αηδίες για χρήματα. Θα έπρεπε να κάνει πιο σοβαρές ταινίες. Δεν θα έπρεπε να είναι μέρος αυτής της παιδικής παιδείας του Χόλιγουντ», δήλωσε.

Ο Στόουν έριξε επίσης μια ματιά στις ταινίες του Τζον Γουίκ  και περιέγραψε την εμπειρία του από την παρακολούθηση μιας από αυτές κατά τη διάρκεια μιας πτήσης:

«Λοιπόν στο αεροπλάνο παρακολούθησα τον John Wick, που είναι τρεις ώρες και κάτι. Και αποκοιμήθηκα περίπου 778 φορές κατά τη διάρκεια του. Ξυπνούσα και έπρεπε να τον βλέπω σκοτώνοντας περισσότερους ανθρώπους. Είναι σαν ο κόσμος να έχει εκφυλιστεί σε μη λογικός», είπε χαρακτηριστικά.

Γνωστός για τις ειλικρινείς απόψεις του, ο Στόουν είχε ασκήσει κριτική στο Χόλιγουντ το 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, τονίζοντας το υψηλό κόστος της βιομηχανίας, την εξάρτηση από το μάρκετινγκ και την υπερβολική πολιτική ορθότητα. Εξέφρασε την απροθυμία του να ασχοληθεί με την τρέχουσα κατάσταση της κινηματογραφικής βιομηχανίας, περιγράφοντάς την ως ένα «τρελό» και πολιτικά ορθό περιβάλλον.

26 διασημότητες με χαρακτηριστικές ουλές και η ιστορία πίσω από αυτές

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr