Search
Close this search box.
elf barbie

Θεωρία που συνδέει τον Elf με την Barbie πυροδοτεί αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Σε ένα βίντεο του TikTok που έχει τραβήξει την προσοχή των σινεφίλ, ο Ivan Mars έχει διατυπώσει μια συναρπαστική θεωρία που συνδέει τους χαρακτήρες που υποδύεται ο Will Ferrell σε τρεις ξεχωριστές ταινίες: Elf, The Lego Movie και Barbie.

To λάθος σε σκηνή του Home Alone που δεν είχαμε παρατηρήσει ποτέ

Η θεωρία ξεκινά με τον Buddy the Elf, τον χαρακτήρα του Ferrell στο Elf, ο οποίος, σύμφωνα με τον Mars, θέτει τις βάσεις για τη διασυνδεδεμένη ιστορία. Ο ρόλος του Buddy στο Elf περιλαμβάνει την κατασκευή παιχνιδιών και ο Mars συνδέει τον χαρακτήρα του Ferrell στην ταινία Lego, όπου εξελίσσεται σε συλλέκτη Lego. Η σύνδεση βαθαίνει καθώς ο Mars αναφέρεται στη συμμετοχή του Μπάντι στην κατασκευή κούκλων ως ξωτικό, συνδέοντάς τον με την ταινία Barbie, όπου η θεωρία προτείνει ότι ο χαρακτήρας του Ferrell προάγεται στη θέση του CEO σε μια εταιρεία κατασκευής κούκλων.

@its_ivanmars This is a crazy theory 🤯🤯🤯 #elf #christmas #fyp #foryou #barbie #screammovie ♬ Browser History OST – Jai P.

Το βίντεο TikTok έχει πυροδοτήσει διάφορες αντιδράσεις από την διαδικτυακή κοινότητα, με ορισμένους χρήστες να σοκάρονται στην ιδέα μιας πιθανής σύνδεσης μεταξύ αυτών των φαινομενικά ασύνδετων ταινιών. Ένας σχολιαστής το παρομοιάζει χιουμοριστικά με ένα “πολυσύμπαν του Will Ferrell”, αναγνωρίζοντας τους διαφορετικούς ρόλους του ηθοποιού σε όλες τις ταινίες.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με πολλές θεωρίες θαυμαστών, δεν είναι όλοι πεπεισμένοι. Κάποιοι απορρίπτουν την ιδέα ως παρατραβηγμένη, με ένα άτομο να προτείνει παιχνιδιάρικα ότι εάν το Elf συνδέεται με την ταινία Lego, τότε, με την ίδια λογική, θα πρέπει να συνδεθεί με το Talladega Nights λόγω της παρουσίας αυτοκινήτων στο Elf.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η θεωρία δεν είναι εντελώς νέα, καθώς είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν στους σκηνοθέτες του The Lego Movie, Phil Lord και Christopher Miller. Η χιουμοριστική απάντησή τους, υποστηρίζοντας ότι η θεωρία είναι «απολύτως 100 τοις εκατό αληθινή» και δηλώνοντας ότι την είχαν σχεδιάσει από την αρχή, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο διασκέδασης στην εικαστική σύνδεση μεταξύ αυτών των ταινιών.

Οι θαυμαστές του Home Alone εκλιπαρούν για την εμβληματική ψεύτικη ταινία να γίνει πραγματική

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr