Search
Close this search box.
filthy animals

Οι θαυμαστές του Home Alone εκλιπαρούν για την εμβληματική ψεύτικη ταινία να γίνει πραγματική

Οι θαυμαστές της κλασικής χριστουγεννιάτικης ταινίας Home Alone υποστηρίζουν με πάθος τη δημιουργία μιας ταινίας βασισμένης στη φανταστική ταινία νουάρ γκάνγκστερ “Angels With Filthy Souls”.

Ο Macaulay Culkin δεν βγάζει ούτε δεκάρα από το Home Alone

Αυτή η εμβληματική σκηνή, όπου ο νεαρός Κέβιν ΜακΚάλιστερ χρησιμοποιεί έξυπνα την ασπρόμαυρη ταινία για να ξεγελάσει τους διαρρήκτες, περιλαμβάνει την αξέχαστη φράση «Keep the change, you filthy animal». Παρουσιάστηκε από τον Seth Rogen ως ένα ειδικά δημιουργημένο κλιπ για το Home Alone, γυρισμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο γυμναστήριο γυμνασίου και αναφέρεται σε μια πραγματική γκανγκστερική ταινία από τη δεκαετία του 1930 με πρωταγωνιστή τον James Cagney.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ενώ σύντομα αποσπάσματα της ψεύτικης ταινίας είναι διαθέσιμα σε DVD «Μόνος στο Σπίτι», οι θαυμαστές προτρέπουν διακαώς τη δημιουργία ολοκληρωμένων εκδόσεων. Χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτείνουν το «Angels With Filthy Souls» και το υποθετικό του sequel, «Angels With Filthier Souls», να εξελιχθούν σε πλήρεις ταινίες μεγάλου μήκους. Ο ενθουσιασμός για το Χόλιγουντ να δώσει προτεραιότητα σε αυτό το μοναδικό δημιουργικό έργο είναι εμφανής, με τους θαυμαστές να εκφράζουν την έντονη επιθυμία να εμβαθύνουν στην πλοκή των φανταστικών ταινιών γκάνγκστερ και να ξετυλίξουν το πλαίσιο πίσω από αυτές τις αξέχαστες σκηνές.

4 θεατρικά έργα που έγιναν ταινίες – Όταν η σκηνή και η μεγάλη οθόνη γίνονται ένα

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr