Search
Close this search box.
home alone

Ο Macaulay Culkin δεν βγάζει ούτε δεκάρα από το Home Alone

Προς έκπληξή μας ο Macaulay Culkin δεν έχει βγάλει δεκάρα από το Home Alone από την κυκλοφορία της ταινίας πριν από 33 χρόνια.

Quiz: 10 ερωτήσεις για να αποδείξεις ότι είσαι αυθεντία του Home Alone

Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, ήρθε η ώρα για την ταινία στη «binge-list» και αν είστε κάτι σαν κι εμάς, το Home Alone είναι μια παράδοση. Ο Macaulay Culkin είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα των Χριστουγέννων.

Η κωμική ιδιοφυΐα Chris Columbus σκηνοθέτησε την ταινία και αφού αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένη την πρώτη φορά, κυκλοφόρησαν άλλες πέντε. Ο χαρακτήρας του Κέβιν εξακολουθεί να είναι συνώνυμος των Χριστουγέννων όλες αυτές τις δεκαετίες, οπότε μπορεί να είναι ενδιαφέρον να μάθουμε  γιατί το εμβληματικό παιδί δεν βγάζει χρήματα το 2023… Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, ο Culkin δεν κερδίζει χρήματα από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες, καθώς οι ηθοποιοί δεν δικαιούνται δικαιώματα από τις ταινίες.

Τα δικαιώματα καταβάλλονται μόνο στους ιδιοκτήτες του ακινήτου, γνωστό και ως ταινία, και δίνονται στους ηθοποιούς μόνο εάν αυτό προβλέπεται στα συμβόλαιά τους.

Δεδομένου ότι ο Culkin ήταν μόλις δέκα ετών όταν έκανε το ντεμπούτο του ως Kevin, και κανείς δεν είχε ιδέα ότι η σειρά των ταινιών κωμωδίας θα εκτοξευόταν στα ύψη, είναι πιθανό ότι δεν υπήρχε τίποτα στο συμβόλαιό του που να λέει ότι θα έπαιρνε δικαιώματα. Για την αρχική ταινία, ωστόσο, πληρώθηκε 100.000 δολάρια για τον εμβληματικό ρόλο του. Καθόλου άσχημα για ένα δεκάχρονο, ρε!

Η ταινία κατείχε το ρεκόρ της κωμωδίας ζωντανής δράσης με τις υψηλότερες εισπράξεις μέχρι το 2011, κερδίζοντας συνολικά 476,7 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν η επόμενη επιταγή πληρωμής του…

Για τη δεύτερη ταινία, Home Alone 2: Lost in New York, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Culkin έλαβε μια μικρή αύξηση μισθού, κερδίζοντας περίπου 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Δεκαετίες αργότερα, το 2023, φέρεται τώρα να αξίζει περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Home alone: Η Χριστουγεννιάτικη κληρονομιά που ζεσταίνει τα σπίτια μας εδώ και 33 χρόνια

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr