Search
Close this search box.
Βίγκο Μόρτενσεν

LOTR: Όταν ο Βίγκο Μόρτενσεν και το ατύχημά του μπήκαν στο τελικό release της ταινίας (Video)

Είναι ένας από τους πιο διάσημους τραυματισμούς της μεγάλης οθόνης. Η ιστορία του Βίγκο Μόρτενσεν και των σπασμένων δαχτύλων των ποδιών του. 

Η αρχική θέαση της γνωστής σκηνής, σε συνδυασμό με το ταλέντο του Μόρτενσεν , θα οδηγούσε απλά τους θεατές να πιστέψουν ότι ο ηθοποιός πρόσθεσε ακόμα μια  πιστευτή υποκριτική ερμηνεία στο βιογραφικό του, καθώς οι κραυγές του, το κράνος που κλωτσάει και έπειτα το πετάει προς την κάμερα είναι μια αυθεντική μονοποικιλιακή σκηνή.

Το ατύχημα και η μοναδική υποκριτική αντοχή του Μόρτενσεν

Η μεθοδική υποκριτική έχει φτάσει στα άκρα από ορισμένους ηθοποιούς. Ο Βίγκο Μόρτενσεν ενσάρκωσε μοναδικά τον Άραγκορν, κουβαλώντας το σπαθί του, το πνεύμα του και τη μοναδική αποφασιστικότητα του. Όμως σε μια σκηνή όπου ο Αραγκορν κραυγάζει δεν είναι αποτέλεσμα της υποκριτικής του δεινότητας, αλλά αποτέλεσμα ενός πραγματικού τραυματισμού.

Η τριλογία LOTR του Τζάκσον είναι ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά επιτεύγματα στον χώρο της κινηματογραφικής φαντασίας. Το καστ, συμπεριλαμβανομένου του Βίγκο Μόρτενσεν έδωσε εξαιρετικές ερμηνείες που συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία της τριλογίας.

Ωστόσο, ακόμη και οι πιο έμπειροι ηθοποιοί μπορεί να βρεθούν σε απροσδόκητες καταστάσεις στα γυρίσματα. Ο Βίγκο Μόρτενσεν βρέθηκε σε μια τέτοια κατάσταση, δημιουργώντας μια σκηνή που θα θυμούνται οι θαυμαστές για πολλά χρόνια.

Η νέα ταινία «LOTR» του 2024 προκαλεί ανοιχτά τη 2η σεζόν του «The Ring of Power» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το περίφημο Blooper:

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Οι Δύο Πύργοι, του δεύτερου μέρους της τριλογίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», ο Βίγκο Μόρτενσεν κλώτσησε ένα κράνος ενός Ουρούκ-Χάι ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του Helm’s Deep.

Η εν λόγω σκηνή ήταν μια έντονη στιγμή όπου ο Aragorn, ο Legolas και ο Gimli  ψάχνουν τα χόμπιτ. Εν μέσω του χάους, ο Aragorn κλωτσάει με δύναμη το κράνος και βγάζει μια ισχυρή κραυγή, νομίζοντας πως τα μικρά χόμπιτ σκοτώθηκαν. Τελικά, η κραυγή του ήταν άκρως ρεαλιστική, καθώς έσπασε δύο δάχτυλα του ποδιού του. Παρόλα αυτά ο Μόντερσεν δεν σταμάτησέ το γύρισμα της σκηνής αλλά συνέχισε να ερμηνεύει τον ρόλο του. Όλοι πίστεψαν πως ήταν ένας άκρως επιτυχημένος αυτοσχεδιασμός πριν αποκαλυφθεί ο τραυματισμός του.

Τα επακόλουθα:

Στις συνεντεύξεις που ακολούθησαν για το περιστατικό, ο Μόρτενσεν αντιμετώπισε το ατύχημα με το χαρακτηριστικό του χιούμορ. Αναγνώρισε τον απροσδόκητο πόνο, αλλά εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του για τις γνήσιες αντιδράσεις που προκάλεσε στους συμπρωταγωνιστές του, κάνοντας τη στιγμή αξέχαστη για όλους τους εμπλεκόμενους.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Αντιδράσεις των θαυμαστών:

Το fandom του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι γνωστό για τους παθιασμένους και αφοσιωμένους οπαδούς του, και το ατύχημα του Βίγκο Μόρτενσεν έγινε γρήγορα αγαπημένο θέμα συζήτησης μεταξύ των θαυμαστών. Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με GIFs και memes που απαθανάτιζαν τη  στιγμή, με πολλούς να επαινούν τον Mortensen για την ικανότητά του να μετατρέψει ένα τυχαίο λάθος σε μια γοητευτική και αξιαγάπητη ανάμνηση.

Το ατύχημα λειτούργησε τελικά ως απόδειξη της αυθεντικότητας του Mortensen ως ηθοποιού και της συντροφικότητας μεταξύ του καστ, δημιουργώντας ένα αξέχαστο κεφάλαιο στα παρασκήνια της ιστορίας του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”.

LOTR: Δείτε τη μοναδική σκηνή παρακάτω: 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα για τον κόσμο το LΟTR:

LOTR: Γιατί ο Gandalf ξεχνάει το όνομά του;

LOTR: Ποιες είναι οι λέξεις που τραγουδούν τα ξωτικά στο θρήνο τους στον Γκάνταλφ;

LOTR: 7 facts για το κινηματογραφικό αριστούργημα του Πίτερ Τζάκσον (Βίντεο)

LOTR: Γιατί ο Γκάνταλφ ονομάζεται Μιθραντίρ;

LOTR: Γιατί οι Αετοί δε μετεφεραν το δαχτυλίδι και τον Φρόντο στη Μόρντορ;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr