Search
Close this search box.
lotr 2024

Η νέα ταινία «LOTR» του 2024 προκαλεί ανοιχτά τη 2η σεζόν του «The Ring of Power» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2024 θα κυκλοφορήσει η ταινία «The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim», και αυτό είναι ένα μεγάλο χαστούκι για τη σεζόν 2 της Prime Videos «The Lord of the Rings: The Ring of Power».

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Το πλήρες οικογενειακό δέντρο του Άραγκορν

Και οι δύο είναι διασκευές των έργων του θρυλικού συγγραφέα J.R.R. Tolkien και παράγονται από διαφορετικά στούντιο. Η διαφορά έγκειται στο ότι θα εξερευνήσουν διαφορετικά σημεία της ιστορίας της Μέσης Γης πριν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Αν και υπάρχουν λίγες άμεσες συνδέσεις μεταξύ τους, η χρονική κυκλοφορία του «War of the Rohirrim» θα μπορούσε να αξιοποιήσει τις διχασμένες απόψεις γύρω από το «Rings of Power».

Καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου 2024, το «The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim» θα αφηγηθεί την ιστορία του Helm Hammerhand, ενός βασιλιά της Ρόχαν, περίπου 260 χρόνια πριν από τα γεγονότα που απεικονίζονται στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Σε σκηνοθεσία Kenji Kamiyama, η ταινία anime πλεονεκτεί στο ότι η ιστορία της δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στην οθόνη. Ομοίως, το «The Rings of Power» είχε αρχικά αυτό το πλεονέκτημα με την εξερεύνηση της Δεύτερης Εποχής, αλλά η σειρά έχει λάβει ανάμεικτα σχόλια. Η άφιξη του «Πόλεμου του Ρόχιριμ» μπορεί μόνο να επιδεινώσει αυτήν την κατάσταση.

Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη νέα ταινία LOTR του 2024:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: 8 τρόποι με τους οποίους η νέα ταινία συνδέεται με την κύρια τριλογία

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr