Search
Close this search box.
margot robbie

Μάργκοτ Ρόμπι: Εξομολογείται ότι ο Άραγκορν είναι η κινηματογραφική της καψούρα

Σε συνέντευξή της, η Ρόμπι αποκάλυψε πώς την έλκει ιδιαίτερα ο ευγενής πρωταγωνιστής της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Βίγκο Μόρτενσεν, που υποδύεται τον Άραγκορν.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Πώς επηρέασε η μοίρα του Μίρκγουντ τον Θράντουϊλ και το βασίλειό του;

Η Margot Robbie, που φημίζεται για τις εξαιρετικές της ερμηνείες, δεν αναγνωρίζεται μόνο για την υποκριτική της πορεία, αλλά θεωρείται επίσης ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κινηματογράφου παγκοσμίως.  Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό W, όπου ήταν μαζί της και ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Barbie, Ράιαν Γκόσλινγκ, ρωτήθηκαν και οι δυο για τις κινηματογραφικές τους καψούρες ή αλλιώς crush.

Ο Ryan Gosling αναφέρθηκε στη Raquel Welch, ενώ η Margot Robbie αποκάλυψε την έλξη της στον Aragorn, έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, και επαίνεσε συγκεκριμένα την ερμηνεία του Viggo Mortensen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Margot Robbie έχει εκφράσει επίσης μια ιδιαίτερη αγάπη για τον θρύλο του WWE που έγινε σταρ του κινηματογράφου John Cena. Αυτή η αποκάλυψη ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια συζητήσεων για τη συνεργασία τους στο The Suicide Squad του James Gunn.

Πολλές διασημότητες της κινηματογραφικής βιομηχανίας έχουν εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό τους για τον Aragorn. Ο Νίκολας Κέιτζ, έχει εκφράσει την εκτίμησή του για την ερμηνεία του Μόρτενσεν και o Λιβ Τάιλερ, που έπαιξε τον Άργουεν στην τριλογία, επαίνεσε την αφοσίωση του ηθοποιού στον ρόλο. Ακόμη και ο Elijah Wood, που υποδύθηκε τον Φρόντο, και ο Orlando Bloom, ως Λέγκολας, αναγνωρίζουν τη βαθιά επίδραση του Aragorn στην επιτυχία και την πολιτιστική απήχηση των ταινιών. Αυτές οι εκφράσεις θαυμασμού υπογραμμίζουν τη διαρκή επιρροή του χαρακτήρα του Άραγκορν στη σφαίρα της κινηματογραφικής αφήγησης.

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Γιατί ο Πίτερ Τζάκσον δεν μπόρεσε να διασκευάσει το Σιλμαρίλλιον

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr