Search
Close this search box.
Κιθ Ρίτσαρντς δήλωση

Κιθ Ρίτσαρντς: Χαρακτήρισε ως “σκουπίδια” δύο είδη μουσικής!

Ο Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones χαρακτήρισε ως “σκουπίδια” την pop και τη hip-hop, γιατί όπως είπε ο ίδιος, αυτά τα δύο είδη μουσικής δεν προσφέρουν κάτι.

Ο 79χρονος πλέον Κιθ Ρίτσαρντς που έχει καταφέρει να μπει στο Hall of Fame της Rock and Roll, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph κατακεραύνωσε τα δύο μουσικά είδη. “Σιχαίνομαι όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι η rap είναι μουσική. Όταν την ακούω θέλω να φύγω από το σπίτι μου”, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα.

Ο Ρίτσαρντς, του οποίου τα γούστα τείνουν περισσότερο προς την blues, την jazz και την κλασική μουσική, δήλωσε πως δε θέλει να αρχίσει να διαμαρτύρεται και για την pop, αλλά τελικά μίλησε και γι’ αυτή.

“Πάντα ήταν σκουπίδια. Θέλω να πω, ότι αυτό είναι το νόημα της. Την κάνουν όσο πιο “φτηνή” και εύκολη γίνεται και γι’ αυτό ακούγεται πάντα το ίδιο”.  Επίσης, ανέφερε ότι ο μανατζέρ του φέρεται να του έδωσε κάποτε “εντολή” να βγάλει το s από το επίθετό του επειδή “έμοιαζε πιο pop”.

Κιθ Ρίτσαρντς δήλωση
“Μου αρέσει να ακούω μουσική από ανθρώπους που παίζουν όργανα. Δηλαδή, δεν μου αρέσει να ακούω πλαστικό συνθετικό Muzak, όπως ήταν γνωστό παλαιότερα, αυτό που έχει γίνει πλέον συνήθεια να ακούγεται στα ασανσέρ.

Ο Ρίτσαρντς έχει επικρίνει τη χιπ-χοπ στο παρελθόν, λέγοντας στην εφημερίδα New York Daily News το 2015 ότι “αυτό που έκανε η rap και ήταν εντυπωσιακό, ήταν να δείξει ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άφωνοι άνθρωποι εκεί έξω”.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

“Το μόνο που χρειάζονται είναι ένας ρυθμός από τύμπανα και κάποιος να φωνάζει από πάνω και είναι ευτυχισμένοι. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα ανθρώπων που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη μια νότα από την άλλη”.

Τα τελευταία σχόλια του Ρίτσαρντς έρχονται λίγες εβδομάδες πριν ο ίδιος και οι Stones κυκλοφορήσουν το “Hackney Diamonds“, το πρώτο τους άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό μετά από 18 χρόνια και το πρώτο μετά τον θάνατο του ντράμερ τους Τσάρλι Γουότς το 2021.

Τι θα γίνει με τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ; Αβέβαιη η πραγματοποίηση της

Πηγές φωτογραφιών: 1, 2

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr