Search
Close this search box.
Coldplay ΟΑΚΑ

Τι θα γίνει με τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ; Αβέβαιη η πραγματοποίηση της

Η πιθανή ακύρωση των δύο πλήρως κλεισμένων συναυλιών των Coldplay είναι πιθανή  λόγω της συνεχιζόμενης επ’ αόριστον αναστολής της λειτουργίας του ΟΑΚΑ. Η αναστολή αυτή προκύπτει από δομικά προβλήματα που εντοπίστηκαν στα στέγαστρα Καλατράβα.

Η High Priority Promotions, η εταιρεία παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση αυτών των συναυλιών του αγαπημένου βρετανικού συγκροτήματος, εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (2/10). Στην ανακοίνωσή τους, κατέστησαν σαφές ότι, παρά τις τρέχουσες συνθήκες, δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία της σύμβασης, ούτε κάποιο από τα μέρη που συμμετέχουν στη συμφωνία απέσυρε τη δέσμευσή του για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Παρόλα αυτά υπάρχει μια ανησυχία, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο χρόνο θα χρειαστεί η συντήρηση του ΟΑΚΑ.

Η Ελλάδα θα συμμετέχει σε τέσσερις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις βιβλίου

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!»

Λουκέτο στο ΟΑΚΑ λόγω προβλημάτων

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr