Search
Close this search box.
λουκέτο ΟΑΚΑ

Λουκέτο στο ΟΑΚΑ λόγω προβλημάτων

Λουκέτο στο ΟΑΚΑ λόγο προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο «Καλατράβα» και το στέγαστρο του ποδηλατοδρομίου. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), ενημέρωσε ότι μετά από σχετική μελέτη των κατασκευών στο στέγαστρο «Καλατράβα» προέκυψαν προβλήματα, με συνέπεια να αναστέλλεται κάθε πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα που πραγματοποιείται στο Κεντρικό Στάδιο αλλά και στο Ποδηλατοδρόμιο.

Επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι θα ακολουθήσει ακόμη μία μελέτη ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι η αρχική εκτίμηση της πρώτης μελέτης. Χωρίς παρ’όλα αυτά να γίνεται γνωστό το διάστημα της αναστολής.

Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί προβλήματα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μιας και το ΟΑΚΑ έχει δηλωθεί για έδρα των εντός έδρας αναμετρήσεών του στο Europa League. Με τα επόμενα παιχνίδια που έχει να αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος να είναι σε διάστημα μεταξύ των επόμενων δύο μηνών, αν δεν έχει τακτοποιηθεί το θέμα του κεντρικού σταδίου θα υποχρεωθεί να αναζητήσει άλλη έδρα για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

λουκέτο ΟΑΚΑ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο πλαίσιο σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού, του ΟΑΚΑ και του ΤΑΪΠΕΔ για το έργο «Ανακαίνιση Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών», παρελήφθη Μελέτη για την εκτεταμένη επιθεώρηση των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα και των πολυκαρβονικών των Στεγάστρων των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Στη Μελέτη αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας. Με βάση τα παραπάνω και με αίσθημα ευθύνης, αναστέλλεται από σήμερα κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο. Θα ακολουθήσει τάχιστα και δεύτερη Μελέτη, προκειμένου να ερευνηθούν διεξοδικότερα και να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία της σημερινής Μελέτης. Συμμεριζόμαστε την αναστάτωση στην αθλητική οικογένεια, όμως είναι κατανοητό ότι πρέπει να λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων».

Ο Μπέος χτύπησε πολίτη που τον έβρισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr