Search
Close this search box.
desperado

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Desperado» – MEGA

Η ταινία εκτυλίσσεται στον άθλιο υπόκοσμο μιας συνοριακής πόλης του Μεξικού, προβάλλοντας έντονες μάχες, εκρηκτικές σεκάνς δράσης και ένα συναρπαστικό soundtrack.

Θέλεις μανταρίνι; – Μια μικρού μήκους ταινία για όσους (δεν) τρώνε μανταρίνι (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Το “Desperado” είναι μια ταινία δράσης του 1995 σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, αποτελώντας συνέχεια του προηγούμενου έργου του, “El Mariachi”. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Antonio Banderas ως ο μυστηριώδης, κιθαρίστας και εκδικητικός πρωταγωνιστής, γνωστός ως El Mariachi. Η ιστορία ακολουθεί την αναζήτηση του Ελ Μαριάτσι για δικαιοσύνη καθώς προσπαθεί να εκδικηθεί τον θάνατο της αγαπημένης του από τα χέρια ενός ισχυρού βαρόνου ναρκωτικών ονόματι Μπούτσο, τον οποίο υποδύεται ο Χοακίμ ντε Αλμέιντα.

Το ταξίδι του Ελ Μαριάτσι παίρνει μια στροφή όταν συναντά την Καρολίνα, την οποία υποδύεται η Σάλμα Χάγιεκ, μια ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου που εμπλέκεται στην αποστολή του για εκδίκηση. Η ταινία είναι γνωστή για τη στυλιζαρισμένη βία της, την εφευρετική κινηματογράφηση και την υπογραφή του Ροντρίγκεζ για την αφήγηση ιστοριών με μικρό προϋπολογισμό. Το «Desperado» συνδυάζει στοιχεία γουέστερν με τη σύγχρονη δράση, δημιουργώντας μια μοναδική και οπτικά εντυπωσιακή ταινία. Ο Antonio Banderas προσφέρει μια χαρισματική ερμηνεία, ενισχύοντας την ιδιότητά του ως αστέρι δράσης. Με την γρήγορη αφήγηση, τους αξέχαστους χαρακτήρες και την καινοτόμο σκηνοθεσία του Rodriguez, το “Desperado” έχει γίνει ένα καλτ κλασικό στο είδος της δράσης, αφήνοντας ένα διαρκές αντίκτυπο στο κοινό που εκτιμά τη σκληρή, ενεργητική αφήγηση του.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Δευτέρα 08/01/24 στις 00:10, MEGA
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 104 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Ρ. Ροντρίγκεζ
  • Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Σάλμα Χάγιεκ, Στιβ Μπουσεμί

Όταν ο Έλβις Πρίσλεϊ «βοήθησε» τον Ταραντίνο να δημιουργήσει το «Reservoir Dogs»

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr