Search
Close this search box.
The Company You Keep

Η ταινία της ημέρας στην TV 12/02: «Ο κανόνας της σιωπής» – ALPHA

Το “The Company You Keep” είναι μια ταινία πολιτικού θρίλερ σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ρέντφορντ, που κυκλοφόρησε το 2012.

Πέντε εξαιρετικές Χρυσές Άρκτοι των τελευταίων 30 ετών

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Jim Grant (τον οποίο υποδύεται ο Redford), ένα πρώην μέλος της ριζοσπαστικής Weather Underground που ζει με πλαστή ταυτότητα για δεκαετίες για να μην συλληφθεί για τη συμμετοχή του σε μια ληστεία τράπεζας που οδήγησε στο θάνατο ενός φύλακα. Όταν μια πρώην συνεργός (την οποία υποδύεται η Σούζαν Σάραντον) παραδίδεται μετά από χρόνια στο τρέξιμο, ο Γκραντ γίνεται στόχος του αδυσώπητου δημοσιογράφου Μπεν Σέπαρντ (τον υποδύεται ο Σία Λα Μπεφ), ο οποίος προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το παρελθόν του Γκραντ.

Καθώς ο Γκραντ προσπαθεί να διαφύγει, επισκέπτεται ξανά παλιούς συναγωνιστές του, οδηγώντας σε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και λύτρωσης. Η ταινία εξερευνά θέματα πίστης, θυσίας και τις συνέπειες του νεανικού ιδεαλισμού.

Παρά το γεγονός ότι έλαβε μικτές κριτικές από τους κριτικούς, το “The Company You Keep” εγκωμιάστηκε για την αφήγηση και τις δυνατές ερμηνείες του. Κέρδισε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Χρυσής Σφαίρας Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το “For You” που ερμήνευσαν οι Keith Urban και Miranda Lambert. Επιπλέον, η ταινία έλαβε υποψηφιότητες σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ και τελετές βραβείων για τη σκηνοθεσία, την υποκριτική και το σενάριο.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Δευτέρα 12/02/24 στις 22:40, ALPHA
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 126 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Robert Redford
  • Πρωταγωνιστούν: Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Susan Sarandon

Οι νέες ταινίες που έρχονται στις αίθουσες του σινεμά από την Πέμπτη 15/02 – (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr