Search
Close this search box.
Louger

Η ταινία της ημέρας στην TV 10/02: «Λούγκερ» – ΕΡΤ3

Η ταινία “Λούγκερ” του Κώστα Χαραλάμπους παρουσιάζει ένα δράμα που εκτυλίσσεται ταυτόχρονα με κομβικά γεγονότα της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας.

Προβλήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το ντοκιμαντέρ «Supernova» για τη σφαγή της Χαμάς

Μια ελληνική πρόταση από ταινίες της τηλεόρασης σήμερα από τη Lavart.

Το 1958 στην Ορεινή Κρήτη, η οικογένεια Αγγελιδάκη, μια ταπεινή οικογένεια εργατικής τάξης, προσπαθεί να βελτιωθεί κοινωνικά. Εμπλέκεται στο εμπόριο πετρελαίου, ελπίζοντας ότι θα πλουτίσουν και θα λάβουν μια κοινωνική αναγνώριση. Ωστόσο, η ξαφνική αυτή απόκτηση θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στα μέλη της οικογένειας.

Κάτω από το βάρος αυτού του πλούτου, οι οικογενειακές σχέσεις διαβρώνονται, τα αισθήματα ρηχαίνουν και τα μέλη της οικογένειας απομακρύνονται. Η ιστορία παρακολουθεί την οικογένεια για 25 χρόνια, μέχρι την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, και καταγράφει τη μεταμόρφωση που φέρνει ο μεγάλος πλούτος στις ανθρώπινες σχέσεις. Από την αρχική ενότητα και συντροφικότητα, τα μέλη της οικογένειας καταλήγουν σε μια κατάσταση όπου οι πλούσιες επαύλεις τους είναι κενές από συναισθήματα.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Σάββατο 10/02/24 στις 22:30, ΕΡΤ3
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Διάρκεια: 127 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους
  • Πρωταγωνιστούν: Ερρίκο Λίτση, Τάσο Νούσια, Μαίρη Σταυρακέλλη, Στεφανία Γουλιώτη

Μια ταινία μικρού μήκους που συναντά τη ζωή του Ρίτσι – Curfew – (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr