Search
Close this search box.
Γιάννης Μπέζος ατάκες

Οι ατάκες του Γιάννη Μπέζου που μας φέρνουν αντιμέτωπους με την πραγματικότητα

Ο Γιάννης Μπέζος εκτός από ένας αγαπημένος ηθοποιός είναι και ένας ιδιαίτερα ειλικρινής άνθρωπος, που έρχεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, κάθε φορά που παραχωρεί μια συνέντευξη.

Ο Γιάννης Μπέζος έχει πολλές χαρακτηριστικές ατάκες που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Το ερώτημα που τίθεται είναι: Μας αρέσει η ειλικρίνεια; Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας επιζητούν συνεχώς  την ειλικρίνεια, όμως πως αντιδρούν όταν πραγματικά την συναντούν; Εμείς συγκεντρώσαμε ατάκες του Γιάννη Μπέζου με τι οποίες συμφωνούμε ή μας βάζουν σε ένα διερευνητικό πλαίσιο σχετικά με αυτά που βιώνουμε.

Ο Θύμιος Καρακατσάνης εντόπισε για πρώτη φορά το ταλέντο του όταν τον παρακολούθησε να παίζει σε μια θεατρική παράσταση στο θέατρο “Σμαρούλα”. Αρχικά συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο, αλλά το όνομά του έγινε γνωστό μέσα από μια σειρά πολύ επιτυχημένων τηλεοπτικών παραγωγών. Αξιοσημείωτες από αυτές είναι οι σειρές “Οι απαράδεκτοι” (1991-1993), «Της Ελλάδος τα παιδιά»(1993-1995), “Εκείνες κι εγώ” (1996-1998), «Bίος Ανθόσπαρτος»(1998-1999), «Άκρως οικογενειακόν»(2001-2003), “Ευτυχισμένοι μαζί” (2007-2009), “Ο γάμος της κόρης μου” (2010) και “Κλινική περίπτωση” (2011). Πολλές από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί σκηνοθέτησε ο στενός του φίλος Ανδρέας Μορφονιός.

Εκτός από την τηλεοπτική του επιτυχία, έχει αφήσει το στίγμα του και στο θέατρο. Στη δεκαετία του 1980, συμμετείχε σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων και ερμηνείες σε αρχαία έργα όπως οι “Βάτραχοι” και η “Λυσιστράτη” που έτυχαν μεγάλης αποδοχής. Ειδικότερα, τον Μάρτιο του 2009, πρωταγωνίστησε στην πρεμιέρα του θεατρικού θεάματος “Το κλουβί με τις τρελές”, ένα γνωστό γαλλικό μιούζικαλ του Ζαν Πουαρό, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και Σταμάτη Φασουλή, στο θέατρο Παλλάς.

Η πρώτη πρόταση σε αυτό το βιβλίο του Καμύ μας μούδιασε για λίγο ή και για πάντα…

Οι ατάκες ατάκες του Γιάννη Μπέζου, που έχουν πρωταγωνιστήσει 

«Όταν βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο, το μεγάλο στοίχημα είναι να αλλάξεις, φυσικά δεν εννοούμε να γίνεις άλλος, σημαίνει να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και διαφορετικά, αυτό που έχεις μάθει ή έχεις συνηθίσει…»

«Είμαι υπέρ της αυτοκριτικής και όχι της κριτικής των άλλων.»

«Γνωρίζω πως με ξέρει όλος ο κόσμος, ο σταρ είναι σκέψη ξενική, το σταρ σημαίνει αστέρι αλλά σημασία έχει τι φωτίζεις και μια ποια ποιότητα φωτός»

«Δεν μας αφήνουν να ζήσουμε, να χαρούμε, νιώθουμε ενοχές και φόβο»

«Πρέπει να επικρατεί η λογική και όχι η ανοησία»

«Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους, δηλαδή υποφέρω»

“Δεν δέχομαι την εμπάθεια και τα κακά ελληνικά”

Ρένος Αποστολίδης: «υπάρχουν παντού οι άξιοι…οι άνθρωποι – και να τους βρήτε, να τους βρούμε»

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr