Search
Close this search box.
έμα στόουν

Έμα Στόουν: Ξεσπά σε κλάματα με θαυμαστή της στο φάσμα του αυτισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A για την ταινία “Poor Things” στο Λονδίνο, η Έμα Στόουν βίωσε μια συγκινητική στιγμή.

Γιώργος Λάνθιμος: Οι ταινίες του «προβληματικά παιδιά» και τα σχόλια του για το «Poor Things»

Ένας θαυμαστής της, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, μοιράστηκε την ιστορία του για τη μοναχική ζωή του και το πώς η ηθοποιός τον έχει επηρεάσει θετικά.

Η Έμα Στόουν συγκινήθηκε βαθιά όταν το νεαρό αγόρι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα παλιά της σκετσάκια στο Saturday Night Live, τα οποία τον βοήθησαν να ξεπεράσει δύσκολες στιγμές στο σχολείο. Συγκινημένη, η Στόουν κατέβηκε από τη σκηνή και αγκάλιασε τον θαυμαστή της, προκαλώντας θερμά χειροκροτήματα από το κοινό. Στο τέλος, ο νεαρός της προσέφερε μια ανθοδέσμη σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Ο νεαρός φαν της είπε: «Παρακολουθώ την καριέρα σου τα τελευταία 12 χρόνια. Λατρεύω το “Poor Things” και το έχω παρακολουθήσει έξι φορές. Πάντα φέρνεις ηλεκτρισμό στην οθόνη σε κάθε παράστασή σου και ό,τι δημιουργείς είναι πάντα αγνό και ειλικρινές» και πρόσθεσε:

«Πραγματικά ερωτεύτηκα την καρδιά σου, την αυτοπεποίθησή σου, τη δύναμή σου, την υπεράσπισή σου για ψυχική υγεία και επίγνωση. Μεγαλώνοντας ως ένα από τα ελάχιστα αυτιστικά παιδιά στο σχολείο, ένιωθα μόνος και ανίκανος να κάνω φίλους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έμπαινα κρυφά σε μια αίθουσα υπολογιστών για να παρακολουθήσω τα παλιά σου σκετς στο SNL. Αναφέρθηκες σε μερικές περιπτώσεις ότι ένιωθες ανασφάλεια όταν δεν αποφοίτησες από το λύκειο και δεν πήγες στο κολέγιο, αλλά απολάμβανα την άνεση και την ασφάλεια που μου έφερες αυτά τα χρόνια».

Έπειτα, ο θαυμαστής της Έμα Στόουν τη ρώτησε για το μήνυμα που μεταφέρει στην ταινία «Poor Things», με εκείνη να δηλώνει:

«Νομίζω ότι και η Μπέλα είναι κάποια που βιώνει τη ζωή μακριά καθώς δεν καθορίζεται από κοινωνικές κατασκευές και είναι σε θέση να λάβει τις εμπειρίες της ζωής με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο, βλέπει εξίσου το καλό και το κακό, και είναι γοητευμένη από αυτό που έχει να προσφέρει η ζωή και δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Αυτό είναι βαθιά εμπνευσμένο, και έτσι νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που με έχει αγγίξει πιο βαθιά».

Δείτε το βίντεο από τη συγκινητική στιγμή:

@lauren_frida #emmastone hugging one of her biggest fan at the london q&a of #poorthings ♬ original sound – Laura Bit

«Poor Things»: Ο Λάνθιμος, η Emma Stone και ο θηλυκός Φρανκενστάιν

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr