Search
Close this search box.

20+1 ατάκες της Έμα Στόουν: «Το απόλυτο αγαπημένο μου είδος ανθρώπων στον κόσμο είναι…»

Η Έμα Στόουν, η πολύπλευρη ηθοποιός, συνδυάζει τη γοητεία και το βάθος, όχι μόνο μέσα από της ερμηνείες της, αλλά και με τα σοφά, χιουμοριστικά και συγκινητικά της λόγια.

«Poor Things»: Οι ερωτικές σκηνές της Έμα Στόουν δέχθηκαν διθυραμβικές κριτικές στη Βενετία

Η ταινία του 2010 “Easy A” σηματοδότησε την σημαντική αποκάλυψη της Στόουν, χαρίζοντας της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Η υποκριτική ικανότητα της Emma Stone λάμπει σε διάφορους ρόλους, με μια αξιοσημείωτη ερμηνεία στο δράμα “Battle of the Sexes“. Η ερμηνεία της ως Billie Jean King δείχνει την ικανότητα της Stone να μεταφέρει αυθεντικά τις μεταμορφώσεις χαρακτήρων. Όμως, η ταινία αυτή του 2017, αν και γενικά είχε καλή αποδοχή, δεν απέσπασε ευρεία αναγνώριση. Ενώ η ερμηνεία της Stone επαινέστηκε, η ταινία δεν κέρδισε σημαντικά βραβεία.

Στην κωμωδία «Aloha» του 2015, σε σκηνοθεσία Κάμερον Κρόου, η Στόουν δέχτηκε έντονη κριτική για τον ρόλο της ως Άλισον Νγκ, χαρακτήρα χαβανέζικης και κινεζικής καταγωγής. Η ταινία συνολικά έλαβε μικτές κριτικές και η Στόουν αργότερα εξέφρασε τη λύπη της για τη συμμετοχή της. Ωστόσο, η Στόουν εκτινάχθηκε στα ύψη με την ερμηνεία της που κέρδισε Όσκαρ στο «La La Land» (2016). Η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο στο «The Favourite» παρουσίασε μια πιο σκοτεινή όψη των ερμηνειών της, αποκαλύπτοντας βάθος πέρα από την προηγούμενη δουλειά της.

emma stone

Η απομάκρυνση της Stone από το στερεότυπο του ingénue είναι εμφανής στο «Cruella», όπου ενσαρκώνει τον εμβληματικό κακό χαρακτήρα  της Disney, αμφισβητώντας τις προσδοκίες και εξερευνώντας αντισυμβατικούς χαρακτήρες. Σε πρόσφατα έργα όπως το “The Curse” του Showtime και το “Poor Things” του Λάνθιμου, η Stone συνεχίζει να ανατρέπει τα παραδοσιακά τροπάρια. Όσον αφορά στον χώρο της τηλεόρασης, η εμφάνιση της Στόουν στη σειρά του Netflix «Maniac» (2018) αντιμετώπισε μια χλιαρή υποδοχή. Παρά το υψηλού προφίλ καστ και την ενδιαφέρουσα υπόθεση της, η σειρά δεν πέτυχε το επίπεδο επιτυχίας που πολλοί περίμεναν. Η διακεκριμένη ηθοποιός φημίζεται και για τον τρόπο που τοποθετείται δημόσια, καθώς για τις φιλοσοφικές της ατάκες. Πάμε να δούμε 21 από αυτές παρακάτω.

20 ατάκες της Έμα Στόουν:

  1. «Αυτό που σε ξεχωρίζει μπορεί μερικές φορές να σου είναι σαν βάρος, και δεν είναι. Και πολλές φορές, είναι αυτό που σε κάνει υπέροχο».
  2. «Τα ελαττώματα είναι το αγαπημένο μου κομμάτι των ανθρώπων, συνήθως».
  3. «Μερικές φορές ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση καταλήγει να είναι το μεγαλύτερο βήμα της ζωής σου».
  4. «Υπενθυμίζω στον εαυτό μου να είμαι ευγενική μαζί του, όσο λίγο γελοίο κι αν ακούγεται, να συμπεριφέρομαι στον εαυτό μου με τον ίδιο ευγενικό τρόπο που θα ήθελα να συμπεριφέρομαι σε μια κόρη μου. Βοηθάει πραγματικά».
  5. «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές αδελφές ψυχές εκεί έξω. Αυτό επιλέγω να πιστεύω».
  6. «Είσαι άνθρωπος — ζεις μια φορά και η ζωή είναι υπέροχη, οπότε φάτο εκείνο το αναθεματισμένο red velvet cupcake».
  7. «Αυτό που κάνει τη ζωή πολύτιμη είναι ότι δεν διαρκεί για πάντα».
  8. «Το μόνο πράγμα που με έκανε να νιώθω ήρεμη είναι να ξέρω ξεκάθαρα τι θέλω».
  9. «Το ότι δεν μπορείς να είσαι ελκυστικός και αστείος ταυτόχρονα είναι κάτι που μισώ».
  10. «Ναι, πρέπει να είσαι υγιής και να προσέχεις τον εαυτό σου, αλλά μεγαλώνοντας, έχω δει ανθρώπους που έχουν φρικτά προβλήματα με το φαγητό».
  11. «Νομίζω ότι ο απώτερος στόχος μου στο τέλος της ημέρας είναι να κάνω τους γονείς μου να γελάσουν. Ίσως αυτό είναι το θέμα: ένας τρόπος να προσπαθώ να διασκεδάσω τους γονείς μου, όπως έκανα στο σαλόνι όταν ήμουν παιδί».
  12. «Ο μεγάλος μου στόχος στη ζωή είναι να προσπαθήσω να θυμάμαι ότι όλα έχουν την ίδια αξία».
  13. «Ποτέ δεν λέω ποτέ – λέω ότι δεν πρόκειται να το κάνω».
  14. «Πάντα πίστευα ότι ήταν πιο σημαντικό να είμαι αστεία ή ειλικρινής από το να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο».
  15. «Όταν κάθομαι στο σπίτι μου για πολλή ώρα, σκέφτομαι πάρα πολύ — αλλά μου αρέσει πολύ να κάθομαι στο σπίτι μου».
  16. «Η αγαπημένη μου σοφία είναι ότι αν ήξερες την ιστορία όλων, θα τους αγαπούσες. Δεν μπορείς πραγματικά να μισήσεις κανέναν αν ξέρεις όλα όσα του συνέβησαν από τη γέννησή τους έως τώρα. Αν γνωρίζετε πραγματικά κάποιον, θα το καταλάβατε».
  17. «Η επιτυχία είναι κάτι τόσο φευγαλέο».
  18. «Το απόλυτο αγαπημένο μου είδος ανθρώπων στον κόσμο είναι οι άνθρωποι που είναι παθιασμένοι με κάτι».
  19. «Η εκδίκησή μου ήταν μόνο η σιωπή. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε “Σκότωσέ τους με καλοσύνη”, γιατί το να είσαι ευγενικός είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίσεις τους ανθρώπους που σου φέρθηκαν λάθος. Η σιωπή είναι καλύτερη. Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, μην πεις τίποτα, σωστά;»
  20. «Δεν θα με ακούσετε να λέω ότι δεν έχω προβλήματα με το σώμα μου γιατί δεν θα ήμουν άνθρωπος αν το έκανα».
  21. «Νομίζω ότι οι γυναίκες πρέπει να φορούν ό,τι μακιγιάζ θέλουν, για τον εαυτό τους. Το μακιγιάζ πρέπει να είναι διασκεδαστικό».

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

 

 

 

 

 

Βραβεία SAG 2024: Οι υποψηφιότητες των προαγγέλων των Όσκαρ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr