Search
Close this search box.
ai lotr cats

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Πώς θα έμοιαζαν οι αγαπημένοι χαρακτήρες αν ήταν… γάτες; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε μια σειρά από εικόνες φτιαγμένες από την τεχνητή νοημοσύνη, εμβληματικοί χαρακτήρες από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» μεταμορφώθηκαν σε… γάτες.

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: 8 τρόποι με τους οποίους η νέα ταινία συνδέεται με την κύρια τριλογία

Ο πλούσιος φανταστικός κόσμος του Τόλκιν ήρθε στην κινηματογραφική ζωή από τον Πίτερ Τζάκσον το 2001. Η τριλογία που ακολούθησε αποτύπωσε την ουσία της ηρωικής αφοσίωσης του Φρόντο (Ελάιτζα Γουντ) να καταστρέψει το Δαχτυλίδι. Σε όλο αυτό το επικό ταξίδι, το γενναίο Χόμπιτ συναντά μια σειρά από συμμάχους και αντιπάλους.

Το Cats Life Master, ένας λογαριασμός στο Instagram που ειδικεύεται στην τέχνη που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη, έχει πλέον προσφέρει μια ιδιαίτερη άποψη για το πώς ορισμένοι χαρακτήρες από το “The Lord of the Rings” θα έμοιαζαν ως γάτες. Οι εικόνες παρουσιάζουν ευφάνταστα ως γάτες τους: Gimli, Legolas, Galadriel, Saruman, Elrond, Gandalf, Frodo, Boromir, Aragorn και Bilbo, με κάθε δημιουργία αιλουροειδών να διατηρεί το ξεχωριστό στυλ του αντίστοιχου live-action. Αυτή η παιχνιδιάρικη συγχώνευση γοητείας αιλουροειδών και εμβληματικών χαρακτήρων φαντασίας προσθέτει μια ευχάριστη ανατροπή στην αγαπημένη αφήγηση που φιλοτέχνησε ο Tolkien και ζωντάνεψε ο Peter Jackson.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Πώς επηρέασε η μοίρα του Μίρκγουντ τον Θράντουϊλ και το βασίλειό του;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr