Search
Close this search box.
the holdovers

“The Holdovers”: Η νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν έρχεται στους κινηματογράφους (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Στο «The Holdovers», ο Paul Giamatti αναλαμβάνει τον ρόλο ενός πομπώδους και μοναχικού δασκάλου σε ένα οικοτροφείο αγοριών τη δεκαετία του 1970, με αποστολή να επιβλέπει έναν μαθητή που δεν έχει πού να πάει τις χειμερινές διακοπές.

Star Wars: Η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη – Ποια θα είναι η επόμενη ταινία;

Στο «The Holdovers» (Τα παιδιά του χειμώνα), ο Paul Giamatti αναλαμβάνει τον ρόλο ενός πομπώδους και μοναχικού δασκάλου σε ένα οικοτροφείο αγοριών τη δεκαετία του 1970, με αποστολή να επιβλέπει έναν μαθητή που δεν έχει πού να πάει τις χειμερινές διακοπές.

Στην απομακρυσμένη Ακαδημία Μπάρτον, ένας δάσκαλος ιστορίας, ο Πολ Χάνχαμ (που υποδύεται ο Τζιαμάτι), αναγκάζεται να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στην πανεπιστημιούπολη με τον Άνγκους, έναν προβληματικό μαθητή που δεν έχει πού αλλού να πάει. Σε αντίθεση τόσο με τους φοιτητές, όσο και από τους καθηγητές για την μεγαλοπρέπειά του, ο Paul, χωρίς οικογενειακά ή σχέδια διακοπών, παραμένει να επιβλέπει τους μαθητές που έχουν αποκλειστεί κατά τη διάρκεια των διακοπών. Καθώς οι μέρες περνούν, μόνο ο Άνγκους, ένας επαναστατημένος 18χρονος, μένει πίσω.

Μαζί τους είναι η Μαίρη, η επικεφαλής μαγείρισσα, μια Αφροαμερικανίδα που έχασε τον γιο της στο Βιετνάμ. Αυτά τα τόσο διαφορετικά άτομα σχηματίζουν μια απίθανη χριστουγεννιάτικη οικογένεια, που ξεκινά χιουμοριστικές περιπέτειες κατά τη διάρκεια δύο χιονισμένων εβδομάδων στη Νέα Αγγλία. Διαδραματιζόμενη τον Δεκέμβριο του 1970, η ιστορία εκτυλίσσεται, καθώς βοηθούν ο ένας τον άλλον να απελευθερωθεί από το παρελθόν τους, συνειδητοποιώντας ότι έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν το μέλλον τους. Ο Παύλος, ένας στωικός δάσκαλος των αρχαίων πολιτισμών, υποβάλλεται σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι, ανακαλύπτοντας απροσδόκητη καλοσύνη και φιλία στα πιο απίθανα μέρη.

the holdovers

Ο Τζιαμάτι, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο «The Holdovers», συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Alexander Payne, με την πρώτη να είναι η επιτυχία του 2004 «Sideways». Όταν ο Τζιαμάτι ρώτησε τον Πέιν για το πώς είχε εξελιχθεί η υποκριτική του για δύο δεκαετίες, έλαβε μια υπεκφυγή ως απάντηση. Παρά το γεγονός ότι ζήτησε επιβεβαίωση για τη βελτίωση, ο Payne δήλωσε απλώς ότι ο Giamatti ήταν σχεδόν ο ίδιος και ότι του άρεσε πριν όπως και τώρα.

Αναγνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε διαφορετική θέση στην καριέρα του με το “The Holdovers” σε σύγκριση με το “Sideways”, ο Giamatti σημειώνει ότι είναι πλέον μεγαλύτερος και πιο κουρασμένος. Ωστόσο, τονίζει ότι νιώθει μεγαλύτερη κυριαρχία των πραγμάτων και είναι πιο χαλαρός, ειδικά όταν συνεργάζεται με τον Πέιν, τον οποίο εμπιστεύεται. Ο Τζιαμάτι, γνωστός για τους ρόλους του στη σειρά Showtime “Billions” και τη μίνι σειρά του HBO “John Adams”, αναλογίζεται την εξέλιξη της τέχνης του και την άνεση που βρίσκει σε συνεργασία με έναν έμπιστο και δημιουργικό σκηνοθέτη.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, 25 Ιανουαρίου 2024.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
  • Σενάριο: Ντέιβιντ Χέμινγκσον
  • Ηθοποιοί: Πολ Τζιαμάτι, Νταβάιν Τζόι Ράντολφ, Ντόμινικ Σέσα
  • Διάρκεια: 133 λεπτά
  • Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024
  • Χρονολογία παραγωγής: 2023
  • Είδος ταινίας: Κομεντί
  • Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Η νέα ταινία του Πολ Άντερσον ενσωματώνει Ντι Κάπριο και Σον Πεν

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr