Search
Close this search box.
paul anderson νεα ταινια

Η νέα ταινία του Πολ Άντερσον ενσωματώνει Ντι Κάπριο και Σον Πεν

Ο σκηνοθέτης έχει αφήσει το αποτύπωμά του στον κινηματογραφικό χώρο με τις ταινίες “Boogie Nights,” “Magnolia,” “There Will Be Blood,” “The Master,” και “Phantom Thread.”

10 ηθοποιοί του Χόλιγουντ που άλλαξαν εαυτό για να υποδηθούν ένα ρόλο έξω από τα νερά τους

Σύμφωνα με το Deadline, οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio και Sean Penn έχουν προστεθεί στο καστ της επερχόμενης ταινίας του Paul Thomas Anderson. Ο Anderson, γνωστός για τις ταινίες του όπως το “Boogie Nights,” “Magnolia,” “There Will Be Blood,” “The Master,” και “Phantom Thread,” θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία της Warner Bros., η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο.

Στο καστ προστίθενται επίσης η Regina Hall. Ο Anderson υπογράφει όχι μόνο τη σκηνοθεσία αλλά και το σενάριο της ταινίας, ενώ θα είναι παραγωγός μαζί με τη Sarah Murphy και τον Adam Somner. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, καθώς είχαν συνεργαστεί προηγουμένως στην ταινία του Anderson του 2021 “Licorice Pizza.”

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα στην Καλιφόρνια, με την πλοκή να παραμένει κρυφή και να είναι περιτυλιγμένη από μυστικότητα. Το Variety αναφέρει ότι ο προϋπολογισμός της ταινίας πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ένα σημαντικό ποσό για έργο του Anderson.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Χριστού – οι πρώτες δηλώσεις του

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr