YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

Μαθητές μας στέλνουν ευχές για το 2021!

Ευχές για το 2021 από τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Γέρακα

Μαθητές της Στ’ και Ε΄ τάξεων του 6ου Δημοτικού σχολείου Γέρακα στέλνουν τις ευχές τους στη Lavart για το νέα έτος! Οι ευχές και πόσο μάλλον οι παιδικές μας γεμίζουν δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Οι λέξεις είναι γραμμένες με αγάπη και εμείς διαβάζοντας τες νιώθουμε ευγνωμοσύνη! Καλές γιορτές! Ευτυχισμένο το 2021!

Οι ευχές των παιδιών:

Υγεία – Αγάπη – Ειρήνη – Ευτυχία. Είναι η λέξεις που ευχόμαστε όλοι οι άνθρωποι, κάθε χρόνο, να κατακλύζουν την καρδιά μας. Έτσι και φέτος εύχομαι ολόψυχα οι έννοιες αυτές να φωλιάσουν στις ψυχές των ανθρώπων, να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη τους και να επαναφέρουν την ελπίδα ούτως ώστε η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη από δημιουργικότητα και επιτυχίες. Ευτυχισμένο το 2021!

                                         Βιργινία   ΣΤ’ τάξη

Εύχομαι η νέα χρόνια να είναι η καλύτερη από όλες με υγεία, αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία. Να φέρει σε όλο τον κόσμο ευτυχία και αυτό το χαμόγελο που όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ας ελπίσουμε η αγάπη να είναι η κινητήριος δύναμη σε όλες μας τις πράξεις και σε όλες μας τις λέξεις. Να δείχνουμε έμπρακτα με όλο μας το είναι την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας. Να ζούμε μαζί τους την κάθε μας στιγμή γιατί μόνο το σήμερα υπάρχει, το χθες πέρασε και το αύριο είναι αβέβαιο! Καλή χρονιά σε όλους με πολλή υγεία, αγάπη και πρόοδο!

Ελευθερία ΣΤ’ τάξη

Εύχομαι το 2021 να είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ καλύτερο από το 2020 χωρίς όλα τα προβλήματα που είχαμε φέτος . Εύχομαι επίσης να μπορούμε να κάνουμε γιορτές όπως παλιά και πάνω από όλα να είμαστε όλοι υγιείς. Μακάρι να αγκαλιαστούμε ξανά και να ανοίξουν τα σχολεία σύντομα για να ξαναδώ τους συμμαθητές μου από κοντά.

Δανάη ΣΤ’ τάξη

Το 2020 έφτασε στο τέλος του. Το νέο έτος εύχομαι να είναι μια χρονιά καλύτερη και κυρίως χωρίς τον ιό που μας ταλαιπωρεί εδώ και δέκα μήνες. Εύχομαι σε κάθε οικογένεια υγεία, ευτυχία και να επιστρέψουμε όλοι πίσω στην κανονικότητα.

Κωνσταντίνος ΣΤ’ τάξη

Τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος. Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.
Το 2021 να μας φέρει υγεία, αγάπη, ευτυχία, χαρά και πολλές αγκαλιές. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει τις πιο όμορφες στιγμές.
Το 2021, νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα, νέες ελπίδες και νέα όνειρα. Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει και να πλημμυρίσει όλος ο κόσμος χαμόγελα και χαρά!

Μαρία ΣΤ’ τάξη

Εύχομαι το 2021 να είναι μία χρονιά διαφορετική από αυτή. Να επανέλθουμε σιγά-σιγά στις παλιές μας συνήθειες όπως τα πάρτυ με τους φίλους μας, να αγκαλιαζόμαστε με τους αγαπημένους μας, να πηγαίνουμε στο σχολείο χωρίς μάσκες κι αποστάσεις, να συναντιόμαστε σε κλειστούς χώρους χωρίς τον φόβο ότι κάποιος μπορεί να έχει τον ιό για να μας κολλήσει και να μπορούμε να βγαίνουμε έξω χωρίς μηνύματα και κωδικούς. Ελπίζω όλοι οι άνθρωποι που περνάνε δύσκολα να το ξεπεράσουν και να ζήσουν μια όμορφη και ευτυχισμένη ζωή!

Ηλιάνα τάξη ΣΤ’

1.Εύχομαι για το νέο έτος ότι, να μην έχουμε πάλι αυτή την επιδημία, να ξανάρθουμε στην καθημερινότητα και να επιστρέψουμε στα σχολεία. Επίσης θα ήθελα να είμαστε πιο προσεκτικοί και να κρατάμε τις αποστάσεις το καινούριο έτος. Τέλος θα επιθυμούσα να ξαναβρεθώ με τους φίλους μου και τις φίλες μου.

2.Εύχομαι και οι άλλες χώρες της Ελλάδας να ξεπεράσουν τον κορωνοϊό, να βρουν σπίτια οι άστεγοι και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές μας όπως παλιά. Ελπίζω να μην πάνε στραβά τα πράγματα στο 2021.Τέλος θα ήθελα να πηγαίνω ταξίδια σε διάφορες χώρες του εξωτερικού με την οικογένειά μου όπως παλιά.

Δέσποινα  Ε’

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχουμε ειρήνη και να είναι όλοι καλά και υγιείς. Ελπίζω να περάσει ο κορωνοϊός ώστε να μπορούμε να βγαίνουμε έξω στους δρόμους και να παίζουμε παιχνίδια. Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει : σπίτι , νερό , τρόφιμα και λεφτά. Εύχομαι να μην πεθαίνουν άνθρωποι από το κορωνοϊό, από τους πολέμους και από διάφορες αρρώστιες όπως η γρίπη. Ελπίζω όλοι οι άστεγοι να βρουν σπίτια για να μείνουν κάπου ασφαλείς και χωρίς να πεθαίνουν .

Εύχομαι όλα τα αδέσποτα ζώα να βρουν έναν νέο ευγενικό ιδιοκτήτη , ένα νέο ζεστό σπιτικό για να μείνουν και φαγητό για την υπόλοιπη ζωή τους . Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά για να παίρνουν δώρα από τον Αϊ Βασίλη. Ελπίζω οι άνθρωποι να μη μολύνουν το περιβάλλον γιατί χωρίς αυτό μπορεί να πεθάνουμε .

Στράτος Τάξη Ε

Ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα του σχολείου Άννα Μαρία Κουφαλιτάκη για το… τρυφερό μάζεμα των ευχών!

Καλές γιορτές!!

Πηγές φωτογραφιών:1, 2, 3

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ