Search
Close this search box.
My Big Fat Greek Wedding

Το «Γάμος αλά Ελληνικά 3» είναι γεγονός και έρχεται… Ελλάδα

Το πολυαναμενόμενο 2ο sequel του Γάμου αλά Ελληνικά της Nia Vardalos είναι γεγονός και θα γυριστεί στην Ελλάδα

Με 3ο sequel επιστρέφει η «πιο ελληνική» ταινία του Χόλυγουντ My Big Greek Fat Wedding ή Γάμος αλά Ελληνικά, στα ελληνικά. Η Nia Vardalos, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια επιβεβαίωσε την είδηση ενώ πρόσθεσε μάλιστα ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα. Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός μάλιστα δήλωσε ότι η ταινία θα επιστρέψει με όλο το καστ ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία έναρξης της παραγωγής.

My Big Fat Greek Wedding
My Big Fat Greek Wedding 2

 Η πρώτη ταινία του Γάμου αλά Ελληνικά κυκλοφόρησε το 2002 και ήταν μια ανεξάρτητη παραγωγή που επέφερε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Joel Zwick σε σενάριο της Nia Vardalos, το οποίο μάλιστα πήρε και υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2003. Το πρώτο sequel της ταινίας κυκλοφόρησε το 2016 σε σκηνοθεσία Kirk Jones. Στις ταινίες πρωταγωνιστούν οι Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan και Michael Constantine.

Ο Γάμος αλά Ελληνικά 3 είναι μόνο μία απ’ τις 18 συνολικά παραγωγές του Χόλυγουντ που θα γυριστούν στην Ελλάδα μέσα στο 2021. Ανάμεσα τους το sequel του Knives Out στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Daniel Craig και το Greek Freak για την ζωή του Αντετοκούμπο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα στην Αθήνα.

Δείτε το τρέιλερ από τον Γάμο αλά Ελληνικά του 2002:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Το trailer της ταινίας, “The Woman in the Window”, με την Amy Adams ως απόηχος του «Σιωπηλού Μάρτυρα» του Hitchcock

Κείμενο: Θεοδωρίδου Ελένη (Lavart)

Πηγή

Πηγές Φωτογραφιών: 1, 2

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr