Search
Close this search box.
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης

Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης: Σινεμά που δε βλέπουν συχνά οι σινεφίλ στο φετινό TiSFF

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Η ετήσια συνάντηση των δημιουργών ταινιών μικρού μήκους επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 58ου φεστιβάλ Δημήτρια, με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαχόπουλο, ο οποίος είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό εδώ και πολλά χρόνια.

Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης: Το TiSFF Θεσσαλονίκης κατέχει μια μοναδική θέση στο ευρωπαϊκό κινηματογραφικό τοπίο. Πρόκειται για ένα διεθνές φεστιβάλ με αποστολή να αναδεικνύει καινοτόμες ιδέες και τάσεις που παρουσιάζονται από ανερχόμενους κινηματογραφιστές. Το φεστιβάλ δίνει μεγάλη έμφαση στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, τον έρωτα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διαπροσωπικές σχέσεις, πάντα με βαθιά εκτίμηση για τα καθημερινά άτομα και τις κινηματογραφικές αξίες.

Το 2023, το φεστιβάλ γιορτάζει το 17ο έτος λειτουργίας του!

Στη φετινή διοργάνωση, οι λάτρεις του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα καλλιτεχνικά έργα αυτών των σκηνοθετών τόσο διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας e-dimitria.gr όσο και αυτοπροσώπως στην Αποθήκη Δ στο Λιμάνι στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου. Κάθε ημέρα θα περιλαμβάνει δύο προγράμματα διάρκειας 150 έως 180 λεπτών, μαζί με κάποιες εξαιρετικές ειδικές προβολές.

Οι ταινίες μικρού μήκους αποτελούν ζωτικό στοιχείο του ευρύτερου κινηματογραφικού τοπίου και η σημασία τους υπερβαίνει τη συντομία τους. Το TiSFF συνεχίζει να κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους.

Τη «σκοτεινή πλευρά» του Πικάσο με τις γυναίκες θα εξετάσει νέο ντοκιμαντέρ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr