Search
Close this search box.
Τζόντι_Φόστερ_κριτική

Τζόντι Φόστερ: Άσκησε σκληρή κριτική για τις ταινίες υπερηρώων – Δείτε τι δήλωσε

Η Τζόντι Φόστερ άσκησε σκληρή κριτική για τις ταινίες υπερηρώων λέγοντας ότι ελπίζει ο κόσμος να τις βαρεθεί σύντομα.

Η Τζόντι Φόστερ δήλωσε σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό Elle ότι οι ταινίες με υπερήρωες είναι απλώς “μια φάση” η οποία κράτησε λίγο παραπάνω από όσο θα ήθελε. Η ηθοποιός, η οποία αυτή τη στιγμή μοιάζει φαβορί για τα Όσκαρ, στον ρόλο της στην ταινία “Nyad” του Netflix δήλωσε ότι είναι θαυμάστρια κάποιων ταινιών με υπερήρωες, αλλά καμία από αυτές δεν της αλλάζει τη ζωή.

Οι Ντάνιελς έκαναν την αγαπημένη μου ταινία ίσως όλων των εποχών, το “Everything Everywhere All at Once””, δήλωσε η Foster στο περιοδικό Elle. “Αυτή είναι η ταινία στην οποία θα επιστρέφω ξανά και ξανά όποτε νιώθω κατάθλιψη ή θλίψη“.

Την είδα για πρώτη φορά με έναν από τους γιους μου και κρατήσαμε τα χέρια μας, τσιμπηθήκαμε και μετά κλαίγαμε για 45 λεπτά“, είπε. “Και στη συνέχεια το είδα με τον άλλο μου γιο μια εβδομάδα αργότερα, και απλά άνοιξε μια πύλη επικοινωνίας και κατανόησης και ελπίδας. Άρχισε να μου λέει όλα όσα δεν μου είχε πει ποτέ από το γυμνάσιο και περπατούσαμε στη βροχή κλαίγοντας και ανοιχτήκαμε. Και σκέφτηκα: “Αυτό είναι που μπορεί να κάνει η ταινία”“.

Αν και η Foster δεν έχει εμφανιστεί σε ταινία με υπερήρωες, η συμπρωταγωνίστριά της στο “Nyad” Ανέτ Μπένινγκ είχε βασικό ρόλο στο “Captain Marvel” της Marvel το 2019.

Ντιν Σάλιβαν: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός – Πάλευε για χρόνια με τον καρκίνο

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr