Search
Close this search box.
True Detective

Η Τζόντι Φόστερ στο «True Detective»: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν

Το HBO παρουσίασε το teaser trailer για την επερχόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς True Detective με τίτλο “Night Country”. Το επεισόδιο αυτό περιλαμβάνει τις ταλαντούχες  Τζόντι Φόστερ και Callie Reyes σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου 2024.

Υπόθεση της σειράς True Detective

Με φόντο την παρατεταμένη χειμωνιάτικη νύχτα στο Ennis της Αλάσκας, η αφήγηση εκτυλίσσεται μέσα σε ένα 24ωρο. Περιστρέφεται γύρω από δύο γυναίκες ντετέκτιβ, τη Λιζ Ντάνβερς (την υποδύεται η Τζόντι Φόστερ) και την Εβαντζελίν Ναβάρο (την υποδύεται η Κάλι Ρέγιες), οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους παρά τις διαφορές τους για να διαλευκάνουν την αινιγματική εξαφάνιση οκτώ ανδρών από τον ερευνητικό σταθμό Tsalal στην Αρκτική. Η ζοφερή ανακάλυψη πέντε πτωμάτων που κείτονται μαζί στον πάγο περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση έχει σχέση με ένα σπειροειδές σύμβολο που είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στην πρώτη σεζόν του True Detective.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Εκτός από τους Foster και Reyes, το καστ διαθέτει ονόματα όπως η Fiona Shaw και ο Finn Bennett, ενώ η Issa Lopez (γνωστή από το “Tigers Are Not Afraid”) είναι η showrunner, σεναριογράφος και σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων.

Στις προηγούμενες σεζόν του True Detective συμμετείχαν αξιόλογοι ηθοποιοί όπως οι Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Taylor Kitsch, Rachel McAdams, Vince Vaughn και Mahershala Ali το 2014, 2015, 2019, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα και για άλλες σειρές εδώ

«Milky Way»: Έρχεται η νέα σειρά στο MEGA (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr