Search
Close this search box.
superhero ταινίες

Οι fans κουράστηκαν από τις ​superhero ταινίες; Τί δείχνει νέα έρευνα για τη Marvel;

Οι superhero ταινίες φαίνεται πως κούρασαν. Ειδικά η ποσότητα που παράγεται για το συγκεκριμένο είδος τα τελευταία χρόνια είναι υπερβολικό.

Σύμφωνα με νέα έρευνα οι θαυμαστές αρχίζουν να απογοητεύονται με τον μεγάλο αριθμό ταινιών και σειρών με υπερήρωες τα τελευταία χρόνια; Οι θαυμαστές της DC και της Marvel έχουν κουραστεί από την ποσότητα του περιεχομένου που λαμβάνουν.

Αυτή η νέα έρευνα δείχνει ότι οι θαυμαστές είναι δυσαρεστημένοι με τον όγκο του νέου περιεχομένου που παράγεται από αυτές τις δύο εταιρείες.

Στην έρευνα του Fandom συμμετείχαν 5.000 άτομα ηλικίας από 13 έως 54 ετών. Η μελέτη άντλησε δεδομένα και από τους 300 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες του Fandom και τα 250.000 διαφορετικά wiki που φιλοξενεί.

Πολλοί θαυμαστές της Marvel είναι απογοητευμένοι με το γεγονός ότι τόσες πολλές ταινίες και σειρές κυκλοφόρησαν φέτος στο Disney+. Αντίθετα, οι οπαδοί της DC είναι…λιγότερο κουρασμένοι.

Όταν ρωτήθηκαν γιατί έχουν βαρεθεί το είδος των υπερήρωων, πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ενδιαφέρονται για τους χαρακτήρες ή τις ιστορίες.

Στο MCU, το ποσοστό μειώνεται στο 36%, ενώ μόνο το 20% των θαυμαστών DC αισθάνεται το ίδιο. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή οι ταινίες DCU συνήθως περιλαμβάνουν έναν χαρακτήρα.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της Marvel είναι πιο πιθανό να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε είδος περιεχομένου που σχετίζεται με τη Marvel, σε σύγκριση με τους θαυμαστές της DC.

Αλλά οι οπαδοί της DC προτιμούν τις σόλο περιπέτειες των ηρώων τους (ή αν έχουν έως δύο χαρακτήρες), είτε πρόκειται για σειρές είτε για ταινίες, σε ποσοστό 57%, ενώ οι οπαδοί της Marvel στην ίδια ερώτηση απάντησαν θετικά με ποσοστό 38%.

Διαβάστε περισσότερα:

Willem Dafoe – Inside:Η πρώτη ματιά στο «ελληνικό» θρίλερ (Τρέιλερ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr