Search
Close this search box.
Τζον Τραβόλτα

Τζον Τραβόλτα: Θα συμμετέχει στη τελευταία ταινία του Ταραντίνο «The Movie Critic»;

Στη νέα ταινία του Ταραντίνο «The Movie Critic» θα συμμετέχει ο Τζον Τραβόλτα! Πώς ξεκίνησαν οι φήμες;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει συγκεντρώσει το καστ για την επερχόμενη ταινία του, “The Movie Critic”, η οποία φαίνεται να είναι μια επανένωση των αστέρων από την εμβληματική ταινία του, “Pulp Fiction”.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Χόλιγουντ Jeff Schneider, υπάρχουν προσδοκίες ότι ο John Travolta θα εξασφαλίσει ρόλο στο “The Movie Critic”. Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ, με τις ακροάσεις για την ταινία να λέγεται ότι βρίσκονται στον ορίζοντα.

Αν οι εικασίες αυτές επαληθευτούν, ο John Travolta θα μοιραστεί την οθόνη με τον Samuel L. Jackson σε αυτό το έργο.

Νωρίτερα φέτος, η Daily Express αποκάλυψε την επιθυμία του Tarantino να συμμετάσχει ο Bruce Willis σε αυτή που ίσως είναι η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση, δεδομένης της διάγνωσης της μετωποκροταφικής άνοιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις ηθοποιοί, Travolta, Jackson και Willis, είχαν εξέχοντες ρόλους στο “Pulp Fiction”.

Σε πρόσφατη δήλωσή του στο Deadline, ο Ταραντίνο αποκάλυψε ότι το “The Movie Critic” επικεντρώνεται γύρω από έναν υποβαθμισμένο κριτικό ταινιών που εργάζεται σε ένα περιοδικό πορνό και διαδραματίζεται στη Νότια Καλιφόρνια του 1977.

«Έγραφε για mainstream ταινίες. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός κριτικός. Ήταν κυνικός ως διάολος. Οι κριτικές του ήταν ένας συνδυασμός του Χάουαρντ Στερν στην αρχή της καριέρας του και του Τράβις Μπικλ αν ήταν κριτικός κινηματογράφου» διευκρίνισε.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ο Ταραντίνο υποστήριζε εδώ και καιρό ότι ήθελε να σκηνοθετήσει 10 ταινίες ή να αποσυρθεί μέχρι τα 60 του χρόνια. Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης έχει γυρίσει εννέα (αν υπολογίσετε τις δύο ταινίες Kill Bill ως μία) και κλείνει τα 60 του χρόνια.

Έχει επίσης υποστηρίξει τη φιλοσοφία ότι οι σκηνοθέτες χάνουν την επαφή τους καθώς μεγαλώνουν. Το 2012 είχε δηλώσει στο Playboy:

“Θέλω να σταματήσω σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Οι σκηνοθέτες δεν γίνονται καλύτεροι όσο μεγαλώνουν. Συνήθως οι χειρότερες ταινίες στη φιλμογραφία τους είναι οι τέσσερις τελευταίες. Εγώ ασχολούμαι με την φιλμογραφία μου και μια κακή ταινία καταστρέφει τρεις καλές. Δεν θέλω να έχω στην φιλμογραφία μου εκείνη την κακή, ξεπερασμένη κωμωδία, την ταινία που κάνει τον κόσμο να σκέφτεται: “Ω, ρε φίλε, νομίζει ακόμα ότι είναι 20 χρόνια πριν”. Όταν οι σκηνοθέτες ξεφεύγουν από την επικαιρότητα, δεν είναι ωραίο”.

Ανακαλύπτοντας τον σκοτεινό κόσμο του «Se7en» – Behind the scenes

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr