Search
Close this search box.

Τέμπη – Ο πατέρας της Ελπίδας: «Εμείς θα προχωρήσουμε, εκείνο όμως;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρόνος πέρασε από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή σε 57 επιβάτες.

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη συγκλονιστική τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Τέμπη, αφαιρώντας τις πολύτιμες ζωές 57 ψυχών.

Τέμπη: Νέο βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης εγείρει ερωτήματα για εύφλεκτη ύλη

Το CNN Greece επιχείρησε να επιστρέψει στο σημείο, ένα μέρος που σημαδεύτηκε για πάντα από τη θλίψη, για να συνομιλήσει με όσους άγγιξε στενά το γεγονός, με αφορμή την οδυνηρή επέτειο.

Οι πενθούντες γονείς άνοιξαν ευγενικά τις καρδιές τους, προσφέροντας αφηγήσεις που απηχούσαν το βάθος της ασύλληπτης απώλειάς τους.

Κάθε αφήγηση υπογραμμίσε το αναντικατάστατο κενό που άφησαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έφυγαν.

Ανάμεσά τους, ο πατέρας της Ελπίδας, μιας 28χρονης που χάθηκε πολύ νωρίς, μοιράστηκε τρυφερές αναμνήσεις και  σκέψεις σχετικά με τον διαρκή αντίκτυπο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Το CNN Greece, έναν χρόνο μετά το δυστύχημα που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο, βρέθηκε στο σημείο όπου 57 ψυχές χάθηκαν για πάντα.

Όλοι οι γονείς συγκίνησαν με τις αφηγήσεις τους, περιγράφοντας τον ανείπωτο πόνο των αδικοχαμένων παιδιών τους. Ο πατέρα της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αν ζούσε το παιδάκι μου επειδή ήταν εξωστρεφής χαρακτήρας και άκρα δημιουργικό θα μου έλεγε: πατέρα το κεφάλι ψήλωσε ψηλά και προχωρά στη ζωή. Εμείς θα προχωρήσουμε, εκείνο όμως ;…».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω στο ντοκιμαντέρ που δημιούργησε το CNN για την τραγωδία στα Τέμπη:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μνημόσυνο – Τέμπη: «Δεν το πιστεύω ότι δε θα σε ξαναδώ» – Ήχησαν καμπάνες σε όλη την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr