Search
Close this search box.

Τέμπη – Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάρθη Ψαροπούλου, η οποία βρισκόταν στα πρόθυρα των 20ων γενεθλίων της τον περασμένο Απρίλιο, έχασε απότομα τη ζωή της στη σύγκρουση με τρένο στο Τέμπη ένα μοιραίο βράδυ του Φεβρουαρίου, λίγο πριν από τις 11:30.

Καθώς πλησιάζει η επέτειος ενός έτους από το τραγικό αυτό περιστατικό, η Μαρία Καρυστιάνου, ενεργώντας ως εκπρόσωπος των οικογενειών των θυμάτων, μοιράστηκε με το larissanet πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην υπόθεση και τη διαρκή επιδίωξη απονομής δικαιοσύνης για τα 57 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών.

Τέμπη – Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη: «Τον κεκοιμημένο τον τιμάς με τη σιωπή…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρόνος χωρίς την κόρη της 

«Ένα χρόνο μετά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν υπάρχει σημαντική βελτίωση πέρα από αυτά που συνέβησαν την πρώτη εβδομάδα. Έχουμε δύο ανθρώπους στη φυλακή, ένα μπάζωμα για το οποίο δεν ξέρουμε τίποτα και δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες και κάποιες ανακρίσεις, αλλά τίποτα ουσιώδες. Ένα χρόνο μετά είμαστε στο ίδιο σημείο», σημειώνει η ίδια στην αρχή της συζήτησης.

«Γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη κινείται με τους δικούς της ρυθμούς», συνεχίζει συμπληρώνοντας ότι, «θεωρούσαμε ότι το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί ήταν να δοθεί μία προτεραιότητα και μία σοβαρότητα στο έγκλημα των Τεμπών. Χρειαζόντουσαν περισσότεροι ανακριτές για να κινηθεί η διαδικασία, ενώ δεν δόθηκαν πότε απαντήσεις σε εμάς. Η Δικαιοσύνη συνεχίζει να κινείται με αργούς ρυθμούς και πλέον οι κινήσεις της δεν μας εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη».

«Το μόνο που έχουμε εμείς από την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τις δύο με τρεις ενημερώσεις από τον Άρειο Πάγο, ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μας αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν μεγάλου μεγέθους υπολείμματα ανθρώπων, άρα… δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε, ενώ ενδιάμεσα μας δίνουν και συμβουλές ψυχολογικής φύσεως», συμπληρώνει η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων Τεμπών.

«Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδίσω, αυτό το θεωρώ δεδομένο. Δεν θα αφήσω αυτό που συνέβη και θα συνεχίσω να κυνηγάω την υπόθεση», εξηγεί.

«Πρέπει να διεκδικούμε το δίκιο μας, δεν έχει σημασία αν οι συγκυρίες είναι αντίθετες. Θα ταλαιπωρηθούμε, αλλά σίγουρα θα δικαιωθούμε», προσθέτει.

 

Η κα Καρυστιανού ζει με σκοπό «να μπουν οι υπεύθυνοι στη φυλακή και να τιμωρηθούν για όλη την αδιαφορία και την απερισκεψία τους».

«Η ζωή μου είναι αφιερωμένη μόνο σε αυτό και το κάνω με τέτοιο τρόπο που θαρρείς πως έχω πάρει μία μεγάλη ανάσα και τρέχω και η επόμενη ανάσα θα είναι όταν έρθει η δικαίωση. Είναι πόνος, οργή και θυμός, αλλά θα τους δικαιώσουμε. Δεν μας έχει μείνει κάτι άλλο. Σίγουρα δεν θα μείνουμε βουβοί, άλαλοι και ήσυχοι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο», δηλώνει.

Δείτε ξανά την κατάθεσή της παρακάτω:

Γιώργος Νταλάρας: Νέο επεισόδιο με τους δημοσιογράφους 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr