Search
Close this search box.

Γιώργος Νταλάρας: Νέο επεισόδιο με τους δημοσιογράφους 

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε σε μια ακόμη αντιπαράθεση με δημοσιογράφους, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου. 

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που αποχωρούσε από τον χώρο όπου ο μουσικός Δημήτρης Καρράς παρουσίαζε το βιβλίο του. Καθώς οι τηλεοπτικές κάμερες τον πλησίαζαν, ο Γιώργος Νταλάρας έκανε ειρωνικά σχόλια προς τους δημοσιογράφους.

Γιώργος Νταλάρας: «Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές…είναι θεόφαλτσοι και για γέλια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για την επικείμενη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα ο Νταλάρας απήντησε με ειρωνεία:

«Καλησπέρα, παιδιά! Τρέχω σαν τρελός. Σαν τρελός…». Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!».

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συναντήσεων στις οποίες ο Νταλάρας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τις πράξεις και τα σχόλιά του.

Ένα μήνα πριν, μετά την εμφάνισή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου για να αποτίσει φόρο τιμής στον Βασίλη Τσιτσάνη, ο Γιώργος Νταλάρας ήρθε αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, αντιδρώντας στα πρόσφατα σχόλιά του προς τον Νίκο Συρίγο:

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», είχε δηλώσει ο Γιώργος Νταλάρας.

Γιώργος Νταλάρας: «Δεν είναι ζωή αυτή, δεν τη θέλω αυτή τη χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr