Search
Close this search box.
Σκαθαροζούμης_2

«Σκαθαροζούμης 2»: Η επανένωση των Μάικλ Κίτον και Γουινόνα Ράιντερ 30 χρόνια μετά

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 2» ετοιμάζεται και πήραμε μια γεύση για το πως θα μπορούσαν να μοιάζουν ο Μάικλ Κίτον και η Γουινόνα Ράιντερ όταν επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Η πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον, ακολούθησε τους Maitlands, ένα πεθαμένο ζευγάρι φαντασμάτων που προσπαθεί να μοιραστεί το σπίτι του, το οποίο έρχεται σε επαφή με το κακόβουλο πνεύμα που είναι γνωστό ως Betelgeuse προκειμένου να διώξει τους νέους ιδιοκτήτες.

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 2» θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, περισσότερα από 30 χρόνια μετά την αρχική ταινία, και θα δει την επιστροφή του Κίτον στο ρόλο του ομώνυμου χαρακτήρα και της Ράιντερ στο ρόλο της Λίντια Ντιτζ. Το υπόλοιπο καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Κάθριν Ο’Χάρα, Τζένα Ορτέγκα, Τζάστιν Θερού, Μόνικα Μπελούτσι και Γουίλεμ Νταφόε.

“The Noble Guardian”: Υποψήφιο για Όσκαρ το ντοκιμαντέρ για την Αφγανή ακτιβίστρια Μαχμπούμπα Σεράζ

Το εξώφυλλο απεικονίζει τον Σκαθαροζούμη με μερικά διαφορετικά κοστούμια, που θυμίζουν την εμβληματική ριγέ στολή του από το πρωτότυπο, ενώ προβλέπει ότι η Λίντια θα φορέσει κόκκινο και μαύρο. Οι εικόνες περιλαμβάνουν και άλλους χαρακτήρες, πιθανότατα πλάσματα από τον Κάτω Κόσμο.

Σκαθαροζούμης_2_

Με βάση όλα όσα έχουν διαρρεύσει γύρω από το «Σκαθαροζούμης 2» και την επιστροφή των Κίτον και Ράιντερ, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν «ετοιμάσει» ο Σκαθαροζούμης και η Λίντια, και πως θα μοιάζουν, όταν τελικά κυκλοφορήσει η συνέχεια.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr