Search
Close this search box.
Πασχάλης_Τερζής_εμφάνιση

Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια εμφάνισή του στα social media μετά από χρόνια απουσίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πασχάλης Τερζής εμφανίστηκε στα «φώτα» της δημοσιότητας μετά από χρόνια απουσίας, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε η κόρη του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Πασχάλης Τερζής, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από το τραγούδι λόγω προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, με την επιστροφή του να μην μοιάζει πιθανή – τουλάχιστον όχι σύντομα. Πλέον βρίσκεται μόνιμα στην Θεσσαλονίκη όπου ασχολείται με το κτήμα του.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής δεν εμφανίζεται δημόσια, ούτε διαθέτει κάποιον λογαριασμό στα social media, πράγμα που δεν επιτρέπει στους θαυμαστές του να έχουν εικόνα για το πως είναι σήμερα. Όμως, η κόρη του Γιάννα Τερζή,  ανέβασε εχθές στο Instagram της ένα σπάνιο βίντεο με τον πατέρα της, μέσα από ένα αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα ο Πασχάλης Τερζής κάθεται στη θέση του συνοδηγού και εκείνη στο πίσω κάθισμα και περνά χρόνο με την οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής, πραγματοποίησε μια μικρή επάνοδο, με την τηλεφωνική σύνδεση που είχε κατά την διάρκεια ενός live του μουσικού σόου «J2US», καθώς επικοινώνησε με την Εύη Δρούτσα που διαγωνίστηκε με ένα κομμάτι του. «Πασχαλάκο μου είναι τιμή μου που τόσα χρόνια έχεις πει τόσα τραγούδια μου» είπε συγκινημένη η στιχουργός με τον Πασχάλη Τερζή να λέει: «Με έκανε κομμάτια πάλι. Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα και τα έβαλα εγώ πρώτος. Η Εύη το γέννησε αυτό το τραγούδι, έκλαιγε από την πρώτη στιγμή που μου διάβασε τους στίχους. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί, είναι παλικάρι η Εύη. Είσαι σταθμός στη ζωή μου».

Το ίδιο κλίμα συγκίνησης μεταφέρθηκε από το πλατό και στα social media, με το Twitter να «γεμίζει» από μηνύματα για τον Πασχάλη Τερζή.

«Πασχάλη λείπεις», «Πόσο μας λείπει η φωνή σου», «Να επιστρέψεις έστω και για μία χρονιά» ήταν μερικά από τα tweets για τον σπουδαίο τραγουδιστή.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr