Search
Close this search box.
Ράιαν_Ο'Νιλ_πέθανε

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ

Ο ηθοποιός Ράιαν Ο’νιλ έφυγε από την ζωή εχθές Παρασκευή, σε ηλικία 82 ετών όπως ανακοίνωσε στο Instagram ο γιος του.

Έφυγε από την ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ σε ηλικία 82 ετών, κάτι που ανακοίνωσε ο γιος του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που είχα ποτέ να πω, αλλά έτσι είναι. Ο πατέρας μου έσβησε σήμερα ειρηνικά». Ο Ο’Νιλ ήταν γνωστός κυρίως για τους ρόλους του στην ταινία «Love Story», καθώς και στο «Barry Lyndon», ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Η ταινία «Love Story» του 1970 ήταν αυτή που τον έκανε διάσημο, σε ένα ρομάντσο το οποίο ενσάρκωσε ένα φοιτητή της Νομικής στο Χάρβαρντ, ο οποίος ερωτεύεται ένα κορίτσι που είναι αναγκασμένο να εργάζεται στη βιβλιοθήκη για να πληρώνει τις σπουδές του. Με τον συγκεκριμένο ρόλο να του χαρίζει μια υποψηφιότητα για τα Όσκαρ. Στη συνέχεια είχε προσληφθεί το 1975 από τον Στάνλεϊ Λίντον για την ταινία «Barry Lyndon», μια κοινωνική σάτιρα για τα ήθη του 18ου αιώνα.

Ένα ακόμη γεγονός που κρατούσε τον ηθοποιό στο προσκήνιο ήταν η θυελλώδης σχέση του με την ηθοποιό Φάρα Φόσετ («Άγγελοι του Τσάρλι») που διάρκεσε δεκαετίες. Μετά τον θάνατό της (το 2009) ο Ο’Νιλ είχε κάποια μπλεξίματα με την δικαιοσύνη μετά από καυγά που συμμετείχε, ενώ καταδικάσθηκε να παρακολουθεί για 18 μήνες πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αφού η αστυνομία τον συνέλαβε μαζί με τον γιο του, τον Ρέντμοντ, και βρήκε μεθαμφεταμίνη στην κατοικία τους στο Μαλιμπού.

Σινεφίλ Σαββατόβραδο με συντροφιά τις ταινίες που παίζουν απόψε στην ελληνική τηλεόραση

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr