Search
Close this search box.
κωστοπουλος

Πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60 ετών

Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε σε ηλικία 60 ετών έπειτα από νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Αθήνα.

Μάνος Χατζιδάκις: Δε φανταζόμασταν ότι θα μπορούσε ποτέ ο κόσμος να τραγουδάει: «Χάρτινο το φεγγαράκι …

Θλίψη επικρατεί στο χώρο της μουσικής, καθώς σε ηλικία 60 ετών, ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μια μάχη που έδινε στη ΜΕΘ του κεντρικού ιδιωτικού θεραπευτηρίου στην Αθήνα. Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε από την οικογένειά του μέσω ανακοίνωσης στο Facebook.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.
Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» αναφέρεται σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Λίγα λόγια για τον Χάρη Κωστόπουλο 

Ο Χάρης Κωστόπουλος, γεννημένος στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964, προερχόταν από μια μουσική οικογένεια και ήταν ένας ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης. Εκκινώντας την καριέρα του σαν οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε πολύ νεαρή ηλικία, επιδόθηκε στη σύνθεση τραγουδιών.

Ο Κωστόπουλος είχε επιτυχίες σε συνεργασία με διάφορους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, και άλλους. Κυκλοφόρησε συνολικά 23 άλμπουμ και πραγματοποίησε περιοδείες σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων Γερμανίας, Αυστραλίας, και Αμερικής.

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών και είχε δύο γιους. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, είχε δημιουργήσει κομμάτια όπως “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα” και “Πρώτο Θέμα”. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στο ελληνικό κοινό.

“Να Μ’ Αγαπάς”: Σε ποια γυναίκα αφιερώθηκε το μελωδικό χάδι της ροκ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr