Search
Close this search box.
Βασίλης Καρράς θάνατος

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Ο αγαπημένος και αυθεντικός του κοινού, Βασίλης Καρράς, έφυγε από τη ζωή.

Αυτή τη φορά είναι αλήθεια ο Βασίλης Καρράς έφυγε απ΄τη ζωή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής πέθανε σήμερα το απόγευμα στις 17:00, σε ηλικία 70 ετών και είχε εισαχθεί πριν δύο ημέρες με κορωνοϊό στο Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή μέσα από πολυάριθμα τραγούδια και σημαντικές συνεργασίες, έφυγε έπειτα από μακροχρόνια ταλαιπωρία με την υγεία του.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε μια βαθιά δυσφορία, ενώ εμφανιζόταν σε δημοφιλή χώρο διασκέδασης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Για προληπτικούς λόγους, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του τραγουδιστή στο νοσοκομείο. Δεδομένης της συνεχιζόμενης πάλης του με χρόνιες ασθένειες, πήρε εξιτήριο μετά από μία ημέρα και στη συνέχεια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συμβουλευτεί τον γιατρό του, έναν επαγγελματία που επιβλέπει την υγεία του τα τελευταία χρόνια.

Λίγους μήνες αργότερα, συγκεκριμένα στο τέλος Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες που υπήρχαν τότε ανέφεραν ότι η επέμβαση είχε προγραμματιστεί από πριν 1,5 μήνα, γεγονός που αποτέλεσε την αιτία για την ακύρωση της συνεργασίας του με την Πάολα.

Ενώ η ίδια η επέμβαση ήταν επιτυχής, ο Βασίλης Καρράς δυστυχώς προσβλήθηκε από τον κοροναϊό λίγο αργότερα. Ο συνδυασμός του ιού και του ήδη επιβαρυμένου ιστορικού υγείας του είχε ως αποτέλεσμα διάφορες επιπλοκές, που τελικά αποδυνάμωσαν τον οργανισμό του και οδήγησαν στον θάνατό του.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό επιβεβαιώνεται από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός από τους μουσικούς που συνεργάζονταν μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

 

Μιχάλης Οικονόμου: «Είμαι βαθιά θιγμένος και προσβεβλημένος από την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr