Search
Close this search box.
Βασίλης Καρράς νέος δίσκος

Βασίλης Καρράς: Κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Είμαι εδώ»

Ο Βασίλης Καρράς θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Είμαι εδώ», παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης Καρράς έχει ελαττώσει αισθητά την παρουσία του στον χώρο της μουσικής, και στις τελευταίες του εμφανίσεις στον τηλεοπτικό φακό τον είδαμε εντελώς αλλαγμένο με πολύ λιγότερα κιλά. Όπως εξάλλου έκανε γνωστό και το επίσημο fun club του, ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην τον πτοεί, και αναμένεται σύντομα να μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει η εταιρία Minos Emi.

Μπορούμε να πούμε ότι ένα τέτοιο νέο μοιάζει θετικό για τους λάτρεις του Βασίλη Καρρά, καθώς δείχνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Να θυμίσουμε επίσης ότι διάσημα κοντινά του πρόσωπα όπως ο Αντρέας Μικρούτσικος και ο Χάρης Λεμπιδάκης με δημοσιεύματά τους έκαναν γνωστό ότι πλέον η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση και θα επιστρέψει σύντομα, μετά από μια σειρά επεμβάσεων που του έγιναν.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr