Search
Close this search box.
Βασίλης Καρράς υγεία

Το Fan club του Βασίλη Καρρά έδωσε επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του

Το fan club του Βασίλη Καρρά απάντησε στις φήμες που υποστηρίζουν ο γνωστός καλλιτέχνης δε βρίσκεται στη ζωή.

Όπως είναι γνωστό ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό με την υγεία του. Κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις. Η οικογένεια του Βασίλη Καρρά αλλά και όσοι τον αγαπούν είναι δυσαρεστημένοι με αυτό το γεγονός και με αφορμή ειδήσεις που υποστήριζαν, ότι ο γνωστός τραγουδιστής δε βρίσκεται στη ζωή έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση από το Fan – Club του.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, απο διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα απο αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα απο εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο απο ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…»

Σειρήνες πολέμου μαζί με καμπάνες θα ηχήσουν τη Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα!

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr