Search
Close this search box.
Ντόλι_Πάρτον_νέο_άλμπουμ

Ντόλι Πάρτον: Κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ αλλά και μια διασκευή με τους Maneskin! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντόλι Πάρτον κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ, ενώ έκανε μαζί με τους Maneskin και μια διασκευή της μεγάλης της επιτυχίας «Jolene».

Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι Ντόλι Πάρτον, ένωσε τις δυνάμεις της με τους εκκεντρικούς Maneskin για την ηχογράφηση μιας νέας διασκευής της τεράστιας επιτυχίας της «Jolene» που κυκλοφόρησε το 1973. Το τραγούδι είναι επίσημα διαθέσιμο μόνο μέσω ψηφιακού download μέσω της ιστοσελίδας της σταρ.

Η ψηφιακή λήψη περιλαμβάνει επίσης και ένα δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι, το «Two Tickets To Paradise», μια διασκευή του Έντι Μάνεϊ από το 1977.

Μέριλυν Μάνσον: Ένας σοφός εκκεντρικός και 10 αντίστοιχες ατάκες του

Το 49ο άλμπουμ της Πάρτον με τίτλο «Rockstar» που έκανε ντεμπούτο πριν μερικές μέρες, περιλαμβάνει εμβληματικές συνεργασίες  με τους Πολ Μακάρτνεϊ,  Ρίνγκο Σταρ, Ρομπ Χάλφορντ  και Έλτον Τζον, μεταξύ άλλων.

«Πιστεύω ότι το ροκ είναι στάση ζωής. Στην πραγματικότητα, το ανακάλυψα μόνη μου όταν άρχισα να τραγουδάω αυτά τα rock’n’roll τραγούδια. Όταν στεκόμουν εκεί και θυμόμουν όλα τα πρωτότυπα, σκέφτηκα: “Θεέ μου, πρέπει να βεβαιωθώ ότι είμαι πιστή σε αυτό”», δήλωσε η Ντόλι Πάρτον σε συνέντευξή της στο νέο τεύχος του περιοδικού Classic Rock.

Την ίδια μέρα η διάσημη ιταλική ποπ-ροκ μπάντα κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «The Driver» από το άλμπουμ με τίτλο Rush! (Are U Coming?).

Ακούστε το τραγούδι:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr