Search
Close this search box.
pitt tarantino

Μπραντ Πιτ – Ταραντίνο: Έρχονται με νέα συνεργασία για τη δέκατη ταινία του σκηνοθέτη

Η συνεργασία του Brad Pitt με τον Quentin Tarantino αναμένεται να συνεχιστεί στη δέκατη και, όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης, τελευταία ταινία του.

Μπραντ Πιτ: 10 αξέχαστες κινηματογραφικές ερμηνείες ενός αστέρα

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί τρεις φορές στο παρελθόν, με τον Brad Pitt να κερδίζει ακόμα και Όσκαρ για τον ρόλο του στο “Once Upon A Time In Hollywood” το 2019, όπου συμμετέχει και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το νέο αυτό εγχείρημα αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική στιγμή στην καριέρα τους, δεδομένου ότι οι προηγούμενες συνεργασίες τους έχουν αποδειχθεί επιτυχημένες και έχουν αποσπάσει θετικές κριτικές. Οι προηγούμενες ταινίες που συνεργάστηκαν περιλαμβάνουν το “Inglourious Basterds”, “Once Upon A Time In Hollywood”, και το “True Romance” όπου ο Tarantino υπογράφει το σενάριο.

Η δέκατη ταινία του Quentin Tarantino φαίνεται να επικεντρώνεται στη δεκαετία του 1970 και να αφηγείται τη ζωή ενός κυνικού και αθυρόστομου κριτικού κινηματογράφου. Βασιζόμενος σε πραγματική ιστορία ενός αφανούς κριτικού περιοδικού β’ διαλογής, ο Ταραντίνο περιγράφει έναν άνθρωπο που ήταν άξεστος, προκαλούσε με τις εκφράσεις του και ποτέ δεν έγινε διάσημος, παρότι η περίοδος της καριέρας του είχε τη δική της πλάκα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο ρόλος που θα υποδυθεί ο Brad Pitt, ο Tarantino είχε προηγουμένως αναφέρει ότι σκέφτεται ένα νέο πρόσωπο για τον κύριο πρωταγωνιστικό ρόλο, κοντά στα 35 έτη. Η ανακοίνωση του ρόλου του Brad Pitt προκαλεί ενδιαφέρον, καθώς οι δυο τους έχουν ήδη αποδείξει την επιτυχημένη συνεργασία τους στον χώρο του κινηματογράφου.

Δείτε την οσκαρική ερμηνεία του Μπραντ Πιτ στο «Once Upon A Time In Hollywood»:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ταραντίνο: Μάθαμε τις 21 ταινίες που δε θα ήθελε να ξαναδεί ποτέ

Πηγή εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr