Search
Close this search box.
megalex

Μέγας Αλέξανδρος – Netflix: Στην κορυφή η σειρά-ντοκιμαντέρ για τον Έλληνα στρατηλάτη

Φαίνεται πως το ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ελλάδα, καθώς σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των charts.

Netflix: Οι ταινίες και σειρές που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2024 (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Το Netflix πρόσθεσε το νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του, με αποτέλεσμα το «Alexander: The Making of a God (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού)» να προκαλέσει αλλαγές στο top 10 και να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Παρουσιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση στη λίστα δημοφιλίας, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Hugh Ballantyne, κατακτά την κορυφαία θέση στην πλατφόρμα, ενώ ακολουθεί η πρόσφατη σειρά Griselda. Στην πεντάδα των charts συμπεριλαμβάνονται επίσης οι σειρές «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σώσε Με» του Δημήτρη Σίμου και «Fool Me Once».

Στο ελληνικό top 10, το Yellowstone διατηρεί την 6η θέση, ενώ το prequel του Money Heist, το Berlin, βρίσκεται στην 7η θέση. Η πρόσφατη κυκλοφορία Baby Bandito καταλαμβάνει την 8η θέση, ενώ η δεκάδα ολοκληρώνεται με τις σειρές American Nightmare και Doctor Slump, που βρίσκονται στις 9η και 10η θέση αντίστοιχα.

megalex (2)

Η λίστα με το τρέχον top 10 του ελληνικού Netflix:

  1. Alexander: The Making of a God
  2. Griselda
  3. Σέρρες
  4. Σώσε Με
  5. Fool Me Once
  6. Yellowstone
  7. Berlin
  8. Baby Bandito
  9. American Nightmare
  10. Doctor Slump

megalex (1)

Λίγα λόγια για το ντοκιμαντέρ «Alexander: The Making of a God (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού)»

Πρόκειται για μια σειρά-ντοκιμαντέρ, η οποία συνδυάζει συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις. Το επίκεντρο της σειράς είναι, φυσικά, η ζωή ενός από τους δημοφιλέστερους Αρχαίους Ελλήνες, του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η τηλεοπτική σειρά του Netflix αποτελείται από έξι επεισόδια και έχουν διάρκεια από 30 έως 44 λεπτά το καθένα. Ο σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Hugh Ballantyne, γνωστός για τα έργα του όπως τα Manson: The Lost Tapes, The Investigator: A British Crime Story, και Stolen: Catching the Art Thieves.

Ο ρόλος του Μέγα Αλεξάνδρου ερμηνεύεται από τον Buck Braithwaite, γνωστό από το πρόσφατο Fair Play του Netflix και το Masters of the Air του Apple TV+. Επίσης, ο ρόλος του Βασιλιά Δαρείου ανήκει στον Mido Hamada. Η σειρά περιλαμβάνει συνεντεύξεις από διάφορους ειδικούς, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η καταξιωμένη Ελληνίδα αρχαιολόγος Καλλιόπη Λημναίος-Παπακώστα. Η παρουσία της προσφέρει επιπλέον εμβάθυνση και αξιολόγηση στην αναδρομή στη ζωή και το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενισχύοντας την αυθεντικότητα και τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Squid Game 2: Το Netflix μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη δεύτερη σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr