Search
Close this search box.
alexander the great netflix

Μέγας Αλέξανδρος – Netflix: Η σημερινή πρεμιέρα της σειράς θα «ταράξει» τους λάτρεις της ιστορίας (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Από σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά στο Netflix τη σειρά ντοκιμαντέρ “Alexander: The Making of a God” (Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού).

Netflix: Οι ταινίες και σειρές που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2024 (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Η εν λόγω σειρά συνδυάζει συνεντεύξεις με ειδικούς και συναρπαστικές αναπαραστάσεις, επικεντρώνοντας φυσικά στη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενός από τους πιο διάσημους Αρχαίους Έλληνες.

Η σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα για binge-watching, και κυμαίνονται σε διάρκεια από 30 έως 44 λεπτά. Ο σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Hugh Ballantyne, γνωστός για το έργο του σε παρόμοιες παραγωγές όπως τα “Manson: The Lost Tapes”, “The Investigator: A British Crime Story” και “Stolen: Catching the Art Thieves”.

Τον ρόλο του Μέγα Αλεξάνδρου υποδύεται ο Buck Braithwaite, γνωστός από την πρόσφατη σειρά “Fair Play” του Netflix, ενώ έχει επίσης εμφανιστεί στο “Masters of the Air” του Apple TV+. Ο Mido Hamada, από την άλλη, αναλαμβάνει το ρόλο του Βασιλιά Δαρείου. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης διάφοροι ειδικοί, όπως ιστορικοί και αρχαιολόγοι, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η καταξιωμένη Ελληνίδα αρχαιολόγος Καλλιόπη Λημναίος-Παπακώστα.

Η σειρά “Alexander: The Making of a God” παράγεται από τις εταιρείες Tailfeather Productions και Lion TV, με τους εξωτερικούς παραγωγούς Lucy van Beek και Nick Catliff. Από σήμερα, μπορείτε να την παρακολουθήσετε αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας Netflix.

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μέγας Αλέξανδρος: Ανακαλύφθηκε ο τάφος της μητέρας του Ολυμπιάδας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr