Search
Close this search box.
Σκορτσέζε Ντι Κάπριο ταινία

Μάρτιν Σκορτσέζε – Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια για τη νέα τους συνεργασία!

Επιβεβαιώθηκε η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σε μια ακόμα συνεργασία μεταξύ τους.

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε θέτει το “The Wager” ως το επόμενο πρότζεκτ του, στο οποίο θα ξανασυναντηθεί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Apple Original Films. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν (Killers of the Flower Moon), “The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder” (Μια ιστορία ναυαγίου, ανταρσίας και δολοφονίας).

Ο συγκεκριμένος ρόλος του Ντι Κάπριο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά το βιβλίο εξιστορεί την πραγματική ιστορία του πληρώματος του HMS Wager, ενός πλοίου του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού που ναυάγησε σε ένα έρημο νησί το 1741.

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Ντι Κάπριο στην ταινία “Συμμορίες της Νέας Υόρκης“, και πλέον ο ηθοποιός έχει γίνει σταθερό μέλος στις ταινίες του σκηνοθέτη. Το δίδυμο συνεργάστηκε πιο πρόσφατα στο “Killers of the Flower Moon” της Apple, το οποίο εξιστορεί τις δολοφονίες των μελών του έθνους Osage κατά τη δεκαετία του 1920 μετά την ανακάλυψη πετρελαίου στη γη τους.

Κάθε φορά που ο Ντι Κάπριο συνεργάζεται με τον Σκορτσέζε, υποδύεται έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Από τον βασανισμένο ντετέκτιβ στο “Shutter Island“, σε έναν χρηματιστή με ναρκωτικά στο “The Wolf of Wall Street“, και έναν μοχθηρό εγκληματία στο “Killers of the Flower Moon“. Σαφώς αρέσκεται στο να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του με κάθε νέο ρόλο, και το “The Wager” φαίνεται ότι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Μπιλ Νάι: Φαβορί για να συμμετάσχει στην σειρά Χάρι Πότερ – Σε ποιον ρόλο θα τον δούμε;

Το μυθιστόρημα του Γκραν εξιστορεί τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στο πλήρωμα του HMS Wager, ενός πλοίου του βρετανικού βασιλικού ναυτικού που ναυάγησε σε ένα έρημο νησί το 1741 στα ανοικτά των ακτών της σημερινής Χιλής. Δεν είναι ακόμη σαφές ποιον θα υποδυθεί ο Ντι Κάπριο στην ταινία, αλλά είναι πιθανό ότι θα υποδυθεί τον καπετάνιο David Cheap. Αφού εγκλωβίστηκε στο νησί, μεγάλο μέρος του πληρώματος του Cheap στασίασε εναντίον του, εγκαταλείποντας τον ίδιο και αρκετούς από τους πιστούς του ναύτες σε αυτό που στη συνέχεια θα γινόταν γνωστό ως Wager Island.

Αν ο Ντι Κάπριο υποδυθεί όντως τον Cheap, θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή από τον χαρακτήρα του “Killers of the Flower Moon”, Ernest Burkhart, ο οποίος είναι ένα αρκετά αξιοθρήνητο άτομο. Μένει να δούμε πώς ο Σκορτσέζε θα αντιμετωπίσει το αρχικό υλικό του Grann, αλλά το μυθιστόρημα είναι αμείλικτο στην απεικόνιση των γεγονότων που συμβαίνουν στο πλήρωμα. Το “The Wager” δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά με τον σκηνοθέτη να επιβεβαιώνει ότι θα είναι το επόμενο πρότζεκτ του, η έναρξη των γυρισμάτων το 2024 φαίνεται πιθανή.

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr