Search
Close this search box.
Πάολο Κοέλιο μυθιστόρημα

Πάολο Κοέλιο: Ποιο μυθιστόρημά του γίνεται ταινία;

Το μυθιστόρημα του Πάολο Κοέλιο, «O Αλχημιστής» αναμένεται να βρεθεί σύντομα στην μεγάλη οθόνη.

Τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δικαιώματα του μυθιστορήματος «Ο Αλχημιστής» έχει αποκτήσει η εταιρία  Legendary Entertainment, που σε συνεργασία με τις TriStar Pictures και Palmstar της Sony θα ηγηθούν την ανάπτυξη της κινηματογραφικής του μεταφοράς σύμφωνα με το Variety. Σεναριογράφος της ταινίας θα είναι ο βραβευμένος με BAFTA Τζακ Θορν.

Το μυθιστόρημα  είναι μεταφρασμένο στις περισσότερες γλώσσες παγκοσμίως από εν ζωή συγγραφέα, με την πρώτη έκδοση να είναι το 1988 στα πορτογαλικά.

Σύμφωνα με την περίληψη, ο νεαρός Σαντιάγκο από την Ισπανία ξεκινάει το ταξίδι του ως την έρημο της Αιγύπτου, αναζητώντας έναν θησαυρό. «Η ιστορία των θησαυρών που βρίσκει ο Σαντιάγκο στην πορεία μας διδάσκει, όπως λίγες ιστορίες, για την ουσιαστική σοφία του να ακούμε τις καρδιές μας, να μαθαίνουμε να διαβάζουμε τους οιωνούς που είναι σκορπισμένοι στο μονοπάτι της ζωής και, κυρίως, να ακολουθούμε τα όνειρά μας», σημειώνεται.

Έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες για την διασκευή του μυθιστορήματος, με πιο πρόσφατη την παραγωγή των Westbrook Studios των Γουίλ Σμιθ και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Δεν ολοκληρώθηκε όμως ποτέ καμία από αυτές τις προσπάθειες.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr