Search
Close this search box.
Μπιλ Νάι Χάρι Πότερ

Μπιλ Νάι: Φαβορί για να συμμετάσχει στην σειρά Χάρι Πότερ – Σε ποιον ρόλο θα τον δούμε;

Ο Μπιλ Νάι είναι το φαβορί στις εταιρίες στοιχημάτων για να υποδυθεί τον Βόλντεμορτ στην επερχόμενη σειρά Χάρι Πότερ του HBO.

Σύμφωνα με το Online Betting Guide (OLBG), ο Νάι έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να αναλάβει το ρόλο, ενώ ακολουθεί ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Με τον Ραλφ Φάινς – ο οποίος υποδύθηκε τον κακό χαρακτήρα σε πέντε ταινίες του Χάρι Πότερ – να έχει τις λιγότερες πιθανότητες για να επαναλάβει τον ρόλο στην τηλεοπτική σειρά.

Ο Τσάρλ Ντανς είναι ο επικρατέστερος για να υποδυθεί τον Albus Dumbledore, τον οποίο υποδύθηκαν στις ταινίες οι αείμνηστοι ηθοποιοί Ρίτσαρντ Χάρις και Μάικλ Γκάμπον, με τον Νικ Φροστ να αναμένεται να υποδυθεί τον Rubeus Hagrid, τον οποίο αρχικά είχε υποδυθεί ο Ρόμπι Κόλτρεϊν.

Στις ταινίες, ο Νάι υποδύθηκε τον Rufus Scrimgeour στο «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1». Ενώ την φετινή χρονιά, ήταν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία «Living» απέναντι από την Έιμι Λου Γουντ (Sex Education).

“The Nightmare Before Christmas”: Ο Χένρι Σέλικ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός prequel της ταινίας

Το HBO ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι αναπτύσσεται μια «πιστή» τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, με την ίδια να συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός.

Σε ένα δελτίο τύπου, η σειρά περιγράφεται ως μια «δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επική τέχνη, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό το παγκόσμιο αυτό franchise». Η σειρά αναμένεται να προβληθεί το 2025 ή το 2026.

Μιλώντας στο Comicbook.com τον Ιούλιο, ο αρχικός ηθοποιός του Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ δήλωσε ότι δεν επιδιώκει να επιστρέψει για τη σειρά.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr